Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η Mega Brokers ασφάλισε το Delphi Economic Forum

tags :
Η Mega Brokers ασφάλισε το Delphi Economic Forum
Η κορυφαία εταιρία ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων της χώρας ανέλαβε το σημαντικό αυτό έργο, το οποίο αποτελεί μια ακόμη διάκριση και τιμή για την Mega Brokers
Στη Mega Brokers εμπιστεύτηκε την ασφάλειά του το 4ο «Delphi Economic Forum», αναθέτοντας στην εταιρία την ασφαλιστική κάλυψη της εκδήλωσης.
Η κορυφαία εταιρία ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων της χώρας ανέλαβε το σημαντικό αυτό έργο, το οποίο αποτελεί μια ακόμη διάκριση και τιμή για την Mega Brokers, η οποία έχει την τεχνογνωσία, την αναγνώριση και τη δυναμική για να παράσχει άμεσα και με βεβαιότητα το ασφαλιστικό προϊόν και τις ανάλογες υπηρεσίες.
Η Mega Brokers, αναφέρει ο γενικός διευθυντής της κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, ανταποκρίθηκε άμεσα στις απαιτήσεις ασφάλισης της μεγάλης αυτής συνάντησης της πολιτικής, των τεχνοκρατών, της επιστήμης, που έχει παγκόσμιες συμμετοχές και εμβέλεια.
Είναι τιμή για την εταιρία μας να αναλαμβάνει την ασφάλιση μιας τέτοιας εκδήλωσης, με παγκόσμια αναγνώριση, συνεχίζει ο κ. Τ. Χατζηθεοδοσίου, στην οποία παρίσταται ο πρωθυπουργός της χώρας, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες, αξιωματούχοι και υπουργοί ξένων χωρών, ακαδημαϊκοί, υψηλόβαθμα στελέχη της Ε.Ε., εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, τεχνοκράτες, τραπεζίτες και σύνεδροι από διαφορετικές ηπείρους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης