Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Τα ζητήματα με την Κίνα είναι «πολύ σοβαρά» για να επιλυθούν με υποσχέσεις για αγορές περισσότερων αγαθών

ΗΠΑ: Τα ζητήματα με την Κίνα είναι «πολύ σοβαρά» για να επιλυθούν με υποσχέσεις για αγορές περισσότερων αγαθών
Τα θέματα των ΗΠΑ με την Κίνα είναι «πολύ σοβαρά» για να επιλυθούν με υποσχέσεις για την αγορά περισσότερων αμερικανικών αγαθών, δήλωσε ο Αμερικανός εμπορικός αντιπρόσωπος, Robert Lighthizer
Τα θέματα των ΗΠΑ με την Κίνα είναι «πολύ σοβαρά» για να επιλυθούν με υποσχέσεις από το Πεκίνο για την αγορά περισσότερων αμερικανικών αγαθών και οποιαδήποτε συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών πρέπει να περιλαμβάνει έναν τρόπο εξασφάλισης ότι οι δεσμεύσεις θα εκπληρωθούν, δήλωσε σήμερα (27/2/2019) ο Αμερικανός εμπορικός αντιπρόσωπος, Robert Lighthizer, μιλώντας στο αμερικανικό Κογκρέσο.
Είναι πολύ νωρίς για να προβλέψουμε το αποτέλεσμα των συνεχιζόμενων εμπορικών συνομιλιών με το Πεκίνο, δήλωσε ο Lighthizer σε επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων, σε ακρόαση σχετικά με τα εμπορικά ζητήματα μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.
Ο Lighthizer είναι ο επικεφαλής διαπραγματευτής των ΗΠΑ στις συνεχιζόμενες εμπορικές διαπραγματεύσεις με το Πεκίνο, καθώς οι δύο μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου επιδιώκουν να πετύχουν μια συμφωνία, μετά την εκατέρωθεν επιβολή δασμών μεταξύ των δύο χωρών.
«Τα θέματα που βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι πολύ σοβαρά για να επιλυθούν με υποσχέσεις για πρόσθετες αγορές.
Χρειαζόμαστε νέους κανόνες», δήλωσε ο Lighthizer.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης