Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Κοπή Πίτας Διοικητικού Προσωπικού

tags :
Υδρόγειος Ασφαλιστική: Κοπή Πίτας Διοικητικού Προσωπικού
Τη νέα χρονιά υποδέχθηκε η Υδρόγειος Ασφαλιστική με την πραγματοποίηση της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του διοικητικού της προσωπικού, στην Αθήνα.
«Η Υδρόγειος Ασφαλιστική έχει λόγους να γιορτάζει με τους ανθρώπους της μια χρονιά σημαντικών επιτευγμάτων», ανέφερε στο καλωσόρισμά του ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, συνεχίζοντας: «Για άλλη μια χρονιά, το 2018, η εταιρία μας σημείωσε κερδοφορία που θα ξεπεράσει τα 6,5 εκ. ευρώ.
Ενίσχυσε τα οικονομικά της μεγέθη και αύξησε ακόμη περισσότερο, κατά 23 μονάδες, τον δείκτη φερεγγυότητάς της.
Επιπλέον, με τις δικές σας προσπάθειες και τον υψηλό επαγγελματισμό σας συμβάλατε ώστε η εταιρία να καταγράψει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανάπτυξης στην ασφαλιστική αγορά –14.3% αύξηση στα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα– αλλά και, όπως πάντα, υψηλότατα ποσοστά ικανοποίησης από ασφαλισμένους και συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα». Ο κ. Π. Κασκαρέλης αναφέρθηκε επίσης στη νέα γενιά της Διεύθυνσης Πωλήσεων, η οποία ανέπτυξε αξιόλογη παραγωγική δραστηριότητα και, το 2019, θα ενισχύσει με δυναμισμό την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρίας.
Εγκάρδιες ευχές απηύθυνε στη συνέχεια ο κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης, πρόεδρος Δ.Σ. της Υδρογείου Ασφαλιστικής, τονίζοντας ότι το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την «ψυχή της εταιρίας και τη βάση πάνω στην οποία εδράζεται το πιο διακριτό στοιχείο στην 45χρονη πορεία της –ο ανθρωποκεντρικός της χαρακτήρας».
Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου, στον πολυχώρο Ble στον Άλιμο, το παρών έδωσε όλη η ανώτατη διοίκηση της εταιρίας, μεταξύ αυτών ο κ. Λουκάς Κορομπίλης, γενικός διευθυντής, ο κ. Χρήστος Χατζηευθυμίου, αναπληρωτής γενικός διευθυντής και διευθυντής Βορείου Ελλάδος, καθώς και ο δρ Νάκης Αντωνίου, διευθύνων σύμβουλος της Υδρογείου Κύπρου.
Η κοπή της πίτας ανέδειξε τρεις τυχερούς που κέρδισαν δώρα-εκπλήξεις, ενώ η συνέχεια της βραδιάς επιφύλασσε άφθονη διασκέδαση για όλους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης