Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Σαράντος Λέκκας (Οικονομολόγος): Οι ιδεολογικές δοξασίες οδηγούν νομοτελειακά στην απόλυτη παρακμή

tags :
Σαράντος Λέκκας (Οικονομολόγος): Οι ιδεολογικές δοξασίες οδηγούν νομοτελειακά στην απόλυτη παρακμή
Άρθρο του οικονομολόγου Σαράντου Λέκκα
Οι ιδεολογικές δοξασίες των υποτιθέμενων αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν νομοτελειακά στην απόλυτη παρακμή.
Διότι απόλυτη παρακμή είναι όταν ο  κάθε παραβατικός αντιεξουσιαστής ελέγχει τις ταυτότητες αστυνομικών της ασφάλειας.
Μπορεί τα έμμισθα υποχείρια της κυβέρνησης και οι ετερόφωτες μαριονέττες τους να προσπαθούν να επιβάλουν κουλτούρες μισαλλοδοξίας  όμως οι αυταπάτες τους να αλλοιώσουν τον κοινωνικό ιστό δεν θα περάσουν .
Δυστυχώς για αυτούς η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας παρότι δείχνει ανοχή και παθητικότητα  εν τούτοις σε λίγους μήνες με την ψήφο της θα βάλει τέλος στον ιδιότυπο φασισμό του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ νομίζει ότι έχει να κάνει με λωτοφάγους επειδή μετά την μετατροπή του όχι σε ναι στο γνωστό δημοψήφισμα της διχόνοιας τον υπερψήφισε στις εκλογές που ακολούθησαν .
Οι πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καμία σχέση με την αριστερά, είναι απόλυτα τυχοδιωκτικές , βουτηγμένες στο ψέμα και στην απάτη .
Ο κυνισμός , ο αυταρχισμός και η ασυδοσία σε συνδυασμό με την βλακεία , την ανεπάρκεια και την ημιμάθεια είναι υποκουλτούρες ομάδων που είδαν την άνοδο τους στην εξουσία ως επίτευξη μιας ουτοπίας η οποία υπό φυσιολογικές συγκυρίες θα παρέμενε διαχρονικά όνειρο απατηλό.
Διαλύουν μεθοδικά τα πάντα, ασφάλεια, παιδεία, δικαιοσύνη, οικογένεια, θρησκεία, διότι δεν πιστεύουν σε τίποτα .
Δεν είναι αριστεροί, είναι  μηδενιστές με φασιστικές καταβολές.
Λειτουργούν για τον αυτοπλουτισμό τους γνωρίζοντας ότι σε λίγους μήνες  θα είναι στο γνωστό τους περιθώριο.
Όποιος τους μπαίνει εμπόδιο του προσάπτουν τις ετικέτες του φασίστα, του ρατσιστή, του ομοφοβικού , κτλ ενώ στη  πραγματικότητα φασίστες είναι οι ίδιοι και μάλιστα τέτοιας υφής που η ελληνική κοινωνία δεν έχει γνωρίσει στο παρελθόν.
Γνωρίζουν ότι οι ταμπέλες στιγματίζουν  γι’ αυτό και ποντάρουν στον φόβο όσων πιστεύουν ότι ο προσδιορισμός φασίστας αλλοιώνει το δημοκρατικό του προφίλ.
Όμως επειδή ένοχος ένοχο  ου ποιεί  έτσι και φασίστας φασίστα ου ποιεί .
Μπορεί για τις ανάγκες της προπαγάνδας να εμφανίζονται με το γνωστό και  διαχρονικό  δημοκρατικό μανδύα με σκοπό  να επιβάλουν στη κοινωνία  περίεργες και κυρίως μειοψηφικές αντιλήψεις όμως ο μηδενισμός τους δεν μπορεί να κρυφθεί.
Μόνο μέσω της αναρχίας μπορεί να έχουν κάποιο λόγο ύπαρξης , μόνο μέσω της διαρκούς υποβάθμισης του πολιτικού λόγου μπορούν να βρίσκουν ευήκοα ώτα.
Λένε συνεχώς ψέματα και μάλιστα όλο και μεγαλύτερα επιδιώκοντας όχι να γίνουν πλέον πιστευτοί αλλά ο απλός κόσμος να μην πιστεύει πλέον σε κανένα και τίποτα .
Στόχος τους η διαίρεση των πολιτών και μάλιστα σε ακραίες εκφάνσεις όπως είδαμε στο δημοψήφισμα τους,  όπου η Ελλάδα είχε χωρισθεί σε δυο στρατόπεδα με τέτοιο πρωτόγνωρο φανατισμό που θύμιζε την τελευταία περίοδο του εμφυλίου .
Η χειρότερη κυβέρνηση από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους , η πιο κίβδηλη και η πιο μνησίκακη.
Ο κυνισμός της δεν έχει προηγούμενο διότι πως αλλιώς να αποκωδικοποιηθούν προσβολές όπως κατά των πυρόπληκτων όπου δεν τους δόθηκε το βοήθημα των δυο χιλιάδων για να μη το σπαταλήσουν .
Θράσος και ψέματα χωρίς τέλος με τακτικισμούς που εμπεριέχουν αυταπάτες και ακροβασίες.
Τα κυβερνητικά στελέχη με σχιζοφρενικού τύπου φλυαρίες προσπαθούν να καλύψουν τις τραγικές επιδόσεις και κυρίως τις χαμηλές ικανότητες που διαθέτουν όμως επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος πλέον τίποτα δεν μπορεί να καλυφθεί.
Η παρακμή είναι οφθαλμοφανής με την πλειοψηφία των πολιτών να διερωτάται πότε ο κατήφορος θα πάρει τέλος αφού η Ελλάδα αξίζει καλύτερης τύχης .
Ο πήχης διακυβέρνησης με την παρουσία ΣΥΡΙΖΑ έχει κατέβει πολύ χαμηλά σε επίπεδα γελοιοποίησης των θεσμών οπότε και τίθεται επιτακτικά θέμα άμεσης ανόρθωσης.
 
Λέκκας Σαράντος  
Οικονομολόγος                   
 e-mail : salekkas@gmail .com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης