Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Υπερασπίζομαι το χώρο μου από τυχοδιώκτες - Σε απόγνωση ο Τσίπρας

Γεννηματά: Υπερασπίζομαι το χώρο μου από τυχοδιώκτες - Σε απόγνωση ο Τσίπρας
Βολές Γεννηματά κατά Τσίπρα
«Yπερασπίζομαι το χώρο μου από τυχοδιώκτες», δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φ. Γεννηματά, η οποία εξαπέλυσε επίθεση στον Α. Τσίπρα.
Η ίδια σημείωσε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά ότι ο κ. Τσίπρας είναι σε απόγνωση και ψάχνει «να βρει ένα μανδύα, ένα προσωπείο» και έφτιαξε τη Νέα Δεξιά.
Όπως η ίδια τόνισε «ο κ. Τσίπρας δεν έχει καμία σχέση με την Κεντροαριστερά, είναι ένας πρωθυπουργός σε απόγνωση που βλέπει ότι έρχεται το τέλος της πρωθυπουργίας του και μπροστά στην ήττα του ψάχνει να βρει τι θα κάνει την επόμενη μέρα.
Όλο αυτό το διάστημα που κυβερνά στην πραγματικότητα ο κ. Τσίπρας έφτιαξε τη Νέα Δεξιά, με σκληρές αντιλαϊκές πολιτικές και περικοπές : Κατέστρεψε το Κράτος Πρόνοιας – το ισοπέδωσε, δέσμευσε τον δημόσιο πλούτο για 99 χρόνια.
Δεν υπήρξε άλλος πρωθυπουργός που να τα έδωσε όλα στους δανειστές, που να ήταν τόσο πρόθυμος σε ό,τι του ζήτησαν οι πιο συντηρητικοί κύκλοι της Ευρώπης.
Κυβέρνησε με ακροδεξιούς, στηρίζεται σε δεξιούς και ακροδεξιούς και σε διάφορους πρόθυμους γυρολόγους.
Έφτιαξε στην πραγματικότητα μαζί με την καραμανλική συνιστώσα που τον στηρίζει τη Νέα Δεξιά και τώρα που είναι σε απελπισία  ψάχνει έναν μανδύα, ένα προσωπείο για να διαχειριστεί την επόμενη μέρα.
Πολιτικός χορηγός της ΝΔ λοιπόν ο κ. Τσίπρας, και με τον τρόπο που χειρίζεται εθνικά θέματα και ευτελίζει την Πολιτική έχει γίνει χορηγός και της Ακροδεξιάς, της Χρυσής Αυγής».
Τον κατηγόρησε ότι οδηγεί τη χώρα και τους πολίτες στην πόλωση και τον διχασμό, αλλά και πως έκανε όλα τα χατίρια στους δανειστές.
"Κατάχρηση της εξουσίας και καθεστωτισμός: αυτό είναι το ύφος και ήθος της κυβέρνησης Τσίπρα.
Πρόκειται για ένα πολιτικό και ιδεολογικό αχταρμά που  «χτυπάει» τον ελληνικό λαό και διαλύει τη χώρα", είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά ο κόσμος με όσα έκανε ο κ. Τσίπρας τις τελευταίες ημέρες συσπειρώνεται και επιστρέφει στο Κίνημα Αλλαγής.
Ανέφερε ότι «μόνο η  γέφυρα των στεναγμών που τον οδηγεί στο τέλος της πρωθυπουργίας και την πολιτική απομόνωση για να σκεφτεί  τι ακριβώς τελικά είναι τι θα κάνει την επόμενη μέρα,υπάρχει πια για τον  κ. Τσίπρα», καθώς «αποδείχθηκε ότι ούτε Αριστερός είναι ούτε προοδευτικός είναι ο κ. Τσίπρας».
Μάλιστα, επανέλαβε πως «για κάθε έναν που εξαγοράζεται, χίλιοι έρχονται στο Κίνημα Αλλαγής».
Τέλος, κάνοντας αναφορά στα εθνικά θέματα η κ. Γεννηματά, αφού τόνισε ότι ο χρόνος της κυβέρνησης τελείωσε, ζήτησε να μην κλείσει κανένα σοβαρό εθνικό θέμα, ενώ επανέλαβε ότι πρέπει άμεσα να γίνουν εκλογές.
«Όχι άλλη διαπραγμάτευση από αυτήν την κυβέρνηση.
Κάθε φορά που διαπραγματεύεται ο κ. Τσίπρας νέα δεινά προκαλεί στη χώρα και νέα βάρη έρχονται να προστεθούν  στις πλάτες του ελληνικού λαού.
Τώρα που βρίσκονται στο τέλος της θητείας τους δεν πρέπει να δεσμεύσουν τη χώρα για μεγάλα εθνικά ζητήματα.
Η χώρα δεν πρέπει να δεσμευτεί άλλο στα θέματα εξωτερικής πολιτικής από τους χειρισμούς του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησής του.
Είδατε τι έγινε στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών.
Κρατήθηκε ανοιχτό το θέμα του αλυτρωτισμού που έχει κινδύνους για μεγάλη αστάθεια και όχι σταθερότητα στην περιοχή.
Γι’ αυτό και ήμασταν αντίθετοι.
Τίποτα από όλα αυτά που υπόσχονται δεν θα τα συμψηφίσει ο ελληνικός λαός με τη στάση τους σε αυτό το μεγάλο εθνικό ζήτημα», σημείωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης