Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Μαδρίτη η Γεννηματά - Συνάντηση με τον Ισπανό πρωθυπουργό

Στη Μαδρίτη η Γεννηματά - Συνάντηση με τον Ισπανό πρωθυπουργό
Στη Μαδρίτη η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φ. Γεννηματά,  συναντήθηκε με τον ισπανό πρωθυπουργό, P. Sanchez
Με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας και αρχηγό του Ισπανικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (PSOE), Pedro Sanchez, είχε συνάντηση η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στο περιθώριο του Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στη Μαδρίτη.
Στο μικροσκόπιο της συζήτησης βρέθηκαν οι εκλογές στην Ισπανία στα τέλη Απριλίου και στην Ελλάδα μέχρι τον Οκτώβριο, αλλά και οι ευρωεκλογές.
Μάλιστα, η κ. Γεννηματά, σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση από το Κίνημα Αλλαγής ,  ευχήθηκε στις προσεχείς εκλογές, ο ισπανικός λαός να εγκρίνει το έργο της κυβέρνησης Sanchez και το ισπανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα να είναι ο νικητής.
Από την πλευρά του, ο Ισπανός Πρωθυπουργός εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι και στην Ελλάδα η σημαντική δουλειά που γνωρίζει ότι έχει γίνει από το Κίνημα Αλλαγής, θα βρει ανάλογη ανταπόκριση από τους προοδευτικούς πολίτες.
Οι δυο πλευρές συζήτησαν και για τη μάχη των ευρωεκλογών, εκτιμώντας ότι πρόκειται για κρίσιμη μάχη για τους Ευρωπαίους πολίτες, την προοπτική της Ένωσης, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και τις χώρες του Νότου.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης