Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Μαδρίτη η Γεννηματά - ΚΙΝΑΛ: Ιδιωτικό πάρτι η εκδήλωση Τσίπρα με Bullmann

Στη Μαδρίτη η Γεννηματά - ΚΙΝΑΛ: Ιδιωτικό πάρτι η εκδήλωση Τσίπρα με Bullmann
Στις 4 Μαρτίου διοργανώνεται στην Αθήνα εκδήλωση όπου θα παραστούν ο  πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Udo Bullmann, και ο Αλέξης Τσίπρας
Στη Μαδρίτη μεταβαίνει αύριο (22/2/2019), η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, προκειμένου να συμμετάσχει στο συνέδριο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών (ΡΕS), στο οποίο θα αποφασιστεί το πρόγραμμα-μανισφέστο για τις ευρωεκλογές, ενώ θα καθοριστεί και το χρονοδιάγραμμα των προεκλογικών εκδηλώσεων σε κάθε χώρα.
Παρών θα είναι ο υποψήφιος για τη προεδρία της Κομισιόν, νυν αντιπρόεδρός της, Frans Timmermans, με τον οποίο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα συναντηθεί, κατ ιδίαν, ενώ θα μιλήσει για την πρόκληση του μεταναστευτικού και την αδυναμία των ευρωπαϊκών πολιτικών, που εφαρμόζονται, να το αντιμετωπίσουν.
Εν τω μεταξύ, στην τακτική εβδομαδιαία ενημέρωση στη Χαριλάου Τρικούπη, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, χαρακτήρισε ιδιωτικό πάρτυ την εκδήλωση που διοργανώνεται στην Αθήνα στις 4 Μαρτίου, στην οποία θα παραστούν ο προέδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Udo Bullmann και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
«Ο Bullman είναι ένας απερχόμενος επικεφαλής της ευρωομάδας κι αυτή η εκδήλωση δεν εξυπηρετεί τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές και την καμπάνια ενόψει ευρωκλογών του Frans Timmermans, την υποψηφιότητα του οποίου, ως γνωστόν, δεν υποστηρίζει ο κ. Τσίπρας», ανέφερε.
Ο κ. Χρηστίδης σημείωσε πως «ο κ. Τσίπρας νομίζει ότι μια σειρά Ευρωπαίων παραγόντων τον στηρίζουν, αλλά δεν είναι έτσι.
Η Keller των Πρασίνων δεν τον είδε όταν ήρθε στην Αθήνα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης