Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Σημαντική η παρουσία της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στη διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού ΙDEX 2019

tags :
Σημαντική η παρουσία της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στη διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού ΙDEX 2019
Σημαντική η παρουσία της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στη διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού ΙDEX 2019 στο Άμπου Ντάμπι
Σημαντική είναι η παρουσία της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στη διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού International Defence Exhibition 2019, που εξελίσσεται στο 'Αμπου Ντάμπι έως τις 21 Φεβρουαρίου.
Η χώρα μας συμμετέχει με εθνικό περίπτερο που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας (Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών & Επενδύσεων) με τη συμμετοχή έξι ελληνικών εταιρειών: ΕΑΒ, ΕΑΣ, Barracuda, EFA Ventures, Intracom Defence Electronics (IDE) και ISI Hellas.
Επίσης, με δικά τους περίπτερα συμμετέχουν οι: Double Defence Action, EODH SA, MEDALS GR, MILTECH, THEON SENSORS και το ΠΒΚ (NAMFI).
Το Εθνικό Περίπτερο καθώς και τα περίπτερα των υπολοίπων ελληνικών εταιρειών επισκέφθηκε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος ενημέρωσε ομολόγους του, άλλων κρατών, για τις δυνατότητες της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και δημιουργίας συνεργειών.
Στην έκθεση επίσης παρίσταται ο γενικός διευθυντής της ΓΔΑΕΕ συνοδευόμενος από κλιμάκιο επιτελών.
Στην ΙDEX 2019 συμμετέχουν συνολικά πάνω από 1.235 εκθέτες προερχόμενοι από περισσότερες από 57 διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων και 33 εθνικών περιπτέρων μεταξύ των οποίων και της χώρας μας.
Την έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν πάνω από 100.000 επισκέπτες ειδικοί στον χώρο της 'Αμυνας, εκπρόσωποι της αμυντικής βιομηχανίας και επίσημες αντιπροσωπείες χωρών από όλο τον κόσμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης