Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Η Αριστερά του Τσίπρα στοχεύει στο Κέντρο και στο ΚΙΝΑΛ

tags :
Η Αριστερά του Τσίπρα στοχεύει στο Κέντρο και στο ΚΙΝΑΛ
Τις αλλαγές τώρα τις κάνουν άλλοι με φόντο το… ΚΙΝΑΛ και αυτό απλά παρακολουθεί την αφαίμαξή του.
Δεν ξέρω αν ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να γίνει ό,τι ο Ανδρέας Παπανδρέου για το Κέντρο, αλλά το σίγουρο είναι ότι όσο στον κεντρώο χώρο δεν εμφανίζεται κάποιος που θα μπορούσε να συσπειρώσει τον κόσμο του τόσο ο Πρωθυπουργός θα τον διεμβολίζει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Και κατά πως φαίνεται το κάνει καλά.
Δεν ξέρουμε αν θα αποδώσει την ώρα της κάλπης αλλά τώρα αν κρίνουμε και από τις αντιδράσεις του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, του ΚΙΝΑΛ που αν και έχασε τους συσχετισμούς οι οποίοι το έκαναν να αλλάξει όνομα εμμένει στο Κίνημα Αλλαγής.
Τις αλλαγές τώρα τις κάνουν άλλοι με φόντο το… ΚΙΝΑΛ και αυτό απλά παρακολουθεί την αφαίμαξή του.
Το ότι ο Αλέξης Τσίπρας εδώ και καιρό προσπαθεί να «ρίξει» γέφυρες στην Κεντροαριστερά είναι γνωστό άλλωστε δεν είναι ο μόνος καθώς αυτός είναι ένας από τους πόθους και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μόνο που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι λίγο πιο κοντά σε αυτόν το χώρο όχι γιατί αρέσει και στους ευρωπαίους σοσιαλδημοκράτες αλλά γιατί ήδη στην Κυβέρνηση εδώ και καιρό υπάρχουν υπουργοί των οποίων η πολιτική αφετηρία υπήρξε το ΠΑΣΟΚ.
Και τώρα, στον τελευταίο ανασχηματισμό προ των εκλογών την κυβερνητική σύνθεση ήρθαν να ενισχύσουν άλλα δύο πρόσωπα από το Κέντρο, τα οποία και υπήρξαν στενοί συνεργάτες και υπουργοί του Γιώργου Παπανδρέου.
Προφανώς η δυσαρέσκεια που, από καιρό, υπάρχει από διάφορα στελέχη του ΚΙΝΑΛ με την ηγεσία του κόμματος, έδωσε χώρο στον Πρωθυπουργό να εντάξει κάποιους από αυτούς στο νέο κυβερνητικό σχήμα και κάπως έτσι να ξεχαστούν οι αντιπολιτευτικές ριπές παρελθόντων ετών ή και μηνών εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ από τους νέους υπουργούς…
Νερό και αλάτι, που λέει και ο λαός, στο δρόμο προς τις εκλογές, με μία Αριστερά που κοιτάει ευθέως και κατάματα το Κέντρο!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης