Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζιτζικώστας: Στους δρόμους της Περιφέρειάς μου οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια

Τζιτζικώστας: Στους δρόμους της Περιφέρειάς μου οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια
«Δεν υπάρχει περίπτωση σε δρόμο ευθύνης δικής μας, της Περιφέρειας, να μπει πινακίδα, που να αναγράφει τον όρο Βόρεια Μακεδονία», τόνισε ο Απ. Τζιτζικώστας
«Στους δρόμους της Περιφέρειάς μου οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια εφόσον επιλέγουν ένα όνομα που δεν τους ανήκει», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Όπως σημείωσε για τον ίδιο «ήταν, είναι και θα παραμείνουν Σκόπια εφόσον επιλέγουν ένα όνομα που δεν περιγράφει την ιστορία τους», ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν υπάρχει περίπτωση σε δρόμο ευθύνης δικής μας, της Περιφέρειας, να μπει πινακίδα, που να αναγράφει τον όρο Βόρεια Μακεδονία».
Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων, Z. Zaev,  έχει οικογενειακή επιχείρηση με σάλτσες που αναγράφουν στη συσκευασία ότι βασίζονται σε «μακεδονικές» συνταγές, προσθέτοντας πως έπρεπε να κοιτάξει αυτά τα ζητήματα η ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ακόμη, ο κ. Τζιτζικώστας σχολιάζοντας τη βράβευση του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα στη Γερμανία ανέφερε ότι σημασία έχει τι θα πει ο ελληνικός λαός στις επερχόμενες εκλογές.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης