Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Να απολογηθεί δίνοντας στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες των δανείων του ο Πολάκης

Ποτάμι: Να απολογηθεί δίνοντας στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες των δανείων του ο Πολάκης
Τι αναφέρει το Ποτάμι με αφορμή τα δημοσιεύματα που αφορούν καταναλωτικό δάνειο ύψους 100.000 ευρώ στον αν. Υπουργό Υγείας
Να απολογηθεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, δίνοντας στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες των δανείων του και να απαντήσει πώς ακριβώς έπεισε την τράπεζα να τον χρηματοδοτήσει σε μία περίοδο που, ακόμη και υγιέστατες επιχειρήσεις, βρίσκουν κλειστές πόρτες, ζητά το Ποτάμι.
Όπως αναφέρει το Ποτάμι «η αποκάλυψη ότι ένας υπουργός της κυβέρνησης έχει πάρει 100.000 καταναλωτικό δάνειο, βάζοντας ξανά και ξανά και ξανά υποθήκη το σπίτι του, γεννά από μόνο του πολλά ερωτηματικά.
Το γεγονός δε, ότι το καταναλωτικό δάνειο δίνεται από μία τράπεζα που φημίζεται για στενές σχέσεις με την κυβέρνηση και τους υποστηρικτές της, δημιουργεί σοβαρό πολιτικό ζήτημα.
Η διοίκηση της τράπεζας πρέπει να απαντήσει αν με τους ίδιους ευνοϊκούς όρους δόθηκαν καταναλωτικά δάνεια 100.000€ και σε άλλους πολίτες».
Όπως σημειώνει το Ποτάμι, «η απάντηση του κ.Πολάκη «και εσείς βασανίζατε τους μαύρους» - κατά το γνωστό ανέκδοτο - δεν αποτελεί απάντηση.
Πρέπει να απολογηθεί, δίνοντας στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες των δανείων του.
Και να απαντήσει πώς ακριβώς έπεισε την τράπεζα να τον χρηματοδοτήσει σε μία περίοδο που, ακόμη και υγιέστατες επιχειρήσεις, βρίσκουν κλειστές πόρτες, αφού η κύρια δραστηριότητά των τραπεζών είναι οι κατασχέσεις - 19 κάθε ώρα - και όχι τα καταναλωτικά δάνεια».
Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γ. Μαυρωτάς, σε ανάρτησή του στο twitter για το ίδιο θέμα υπογράμμισε ότι «η Τράπεζα Αττικής ξέραμε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ δίνει δάνεια σε "Τοξότες".
Δεν ξέρω τι ζώδιο είναι ο κ. Πολάκης αλλά 100,000 ευρώ δάνειο σε περίπτωση οικονομικής ασφυξίας είναι κάτι αξιοπρόσεκτο», όπως και «η ομολογία του ότι έβγαζε τα τριπλάσια ως γιατρός Δημοσίου».
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης