Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσκεψη Σταθάκη - Πολάκη στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές των Χανίων

Επίσκεψη Σταθάκη - Πολάκη στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές των Χανίων
"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι η μεγαλύτερη καταστροφή που έχει υποστεί ο νομός", δήλωσε ο Γ. Σταθάκης
Στα Χανιά και στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές του νομού βρέθηκαν ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γ. Σταθάκης,  ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Π. Πολάκης, και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,  Β. Βαγιωνάκη και Α. Μπαλωμενάκης, τονίζοντας την ανάγκη να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών.
Μάλιστα, ο κ. Σταθάκης  δήλωσε πως «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι η μεγαλύτερη καταστροφή που έχει υποστεί ο νομός.
Μιλάμε για πολύ μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου.
Συνεπώς πρέπει να γίνουν γρήγορα βήματα».
Το πρώτο βήμα, σύμφωνα με τον υπουργό, «είναι η ακριβής καταγραφή όλων των ζημιών με τεχνική επάρκεια και από εκεί και πέρα θα γίνει ότι είναι δυνατόν για να βρεθούν οι πόροι και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες αποκατάστασης».
Ο κ. Πολάκης ανέφερε από την πλευρά του ότι ήδη γίνονται «κάποιες άμεσες ενέργειες και αυτό που πρέπει να γίνει είναι να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την ολική αποκατάσταση».
Όπως τόνισε ο κ. Πολάκης, «για μια ακόμα φορά βγαίνει στην επιφάνεια το θέμα του καθαρισμού ποταμών και χειμάρρων από φερτά υλικά και δέντρα».
Ο ίδιος μίλησε για ακραία φαινόμενα, σημειώνοντας ότι οι ανθρώπινες παρεμβάσεις συνέτειναν ώστε τα προβλήματα να είναι περισσότερα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης