Τελευταία Νέα
Διεθνή

H Amazon ακυρώνει τα σχέδια για δημιουργία κεντρικών γραφείων στη Νέα Υόρκη

H Amazon ακυρώνει τα σχέδια για δημιουργία κεντρικών γραφείων στη Νέα Υόρκη
Ακυρώνει η Amazon τα σχέδια για campus στη Νέα Υόρκη
«Στο συρτάρι» βάζει εν τέλει το πλάνο  για τη δημιουργία κεντρικών γραφείων - campus στη Νέα Υόρκη, η Amazon, εξαιτίας των αντιδράσεων που συναντούν τα σχέδιά της.
Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της εταιρείας, «υπάρχουν πολλοί που αντιτίθενται στην παρουσία μας».
Τοπικοί αξιωματούχοι έχουν αντιδράσει έντονα στο να δοθούν δισεκατομμύρια δολάρια σε κίνητρα σε μία από τις πλουσιότερες εταιρείες του πλανήτη.
Οι αντιδράσεις έκαναν την εταιρεία του Jeff Bezos να ξανασκεφτεί τα σχέδια, προκαλώντας ωστόσο ανησυχία σε εκείνους οι οποίοι στήριξαν την πρωτοβουλία.

Νέα κέρδη-ρεκόρ το δ’ τρίμηνο 2018

Νέα κέρδη-ρεκόρ κατέγραψε η Amazon το τέταρτο τρίμηνο του 2018, με το ποσό να διαμορφώνεται στα 3 δισεκ. δολάρια ή 6,04 δολάρια ανά μετοχή, έναντι 3,75 δολάρια ανά μετοχή ένα χρόνο νωρίτερα και τρεις μήνες αφότου ξεπέρασε για πρώτη φορά το ορόσημο των 2 δισεκ. δολαρίων.
Τα έσοδα του γίγαντα του διαδικτυακού λιανεμπορίου εκτοξεύθηκαν στα 72,4 δισεκ. δολάρια για την ίδια χρονική περίοδο, έναντι 60,5 δισεκ. το τέταρτο τρίμηνο 2017.
Η αμερικανική εταιρεία αναμένει έσοδα μεταξύ 56 δισεκ. και 60 δισεκ. δολαρίων για το πρώτο τρίμηνο του 2019, επισημαίνεται.
Οι επιδόσεις ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης