Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Ισχυρή αντίδραση για τη μετοχή της Intralot με αυξημένο όγκο συναλλαγών

tags :
Ισχυρή αντίδραση για τη μετοχή της Intralot με αυξημένο όγκο συναλλαγών
Η LOTTO Hamburg GmbH της Γερμανίας, ανέθεσε στην INTRALOT Global Operations B.V., σύμβαση αντικατάστασης τερματικών τυχερών παιχνιδιών
Άνοδο 8% καταγράφει η μετοχή της Intralot στη σημερινή συνεδρίαση με την τιμή να βρίσκεται στα 0,5250 ευρώ, ενώ λίγο υψηλότερα εντοπίζεται αντίσταση που είχε επιβεβαιώσει τον περασμένο Δεκέμβριο.
Επί της μετοχής έχουν γίνει συναλλαγές 477 χιλ. τεμαχίων και η αποτίμηση ανέρχεται στα 82 εκατ. ευρώ.
Όπως ανακοινώθηκε η LOTTO Hamburg GmbH, μία από τις Κρατικές Λοταρίες της Γερμανίας, ανέθεσε στην INTRALOT Global Operations B.V. θυγατρική εταιρεία της INTRALOT S.A., σύμβαση αντικατάστασης τερματικών τυχερών παιχνιδιών.
Η INTRALOT επελέγη ως προμηθευτής τεχνολογίας λογισμικού κατόπιν διεξοδικής διαγωνιστικής διαδικασίας και αξιολόγησης επικύρωσης (proof-of-concept).
Η συμφωνία περιλαμβάνει την παράδοση 550 τερματικών τυχερών παιχνιδιών PHOTON,
εκτυπωτών και οθονών, συμπεριλαμβανομένου του ενσωματωμένου λογισμικού λειτουργικού συστήματος και των περιφερειακών συστημάτων, καθώς και προαιρετική παράδοση επιπλέον 100 τερματικών τυχερών παιχνιδιών PHOTON κατά τη διάρκεια της σύμβασης.
Η συμφωνία καλύπτει επίσης τη συντήρηση και υποστήριξη των τερματικών, και του ενσωματωμένου λογισμικού λειτουργικού συστήματος και των οθονών.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης