Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Ολοφάνερος ο εκνευρισμός Μητσοτάκη από την ανάκαμψη της χώρας και του ΣΥΡΙΖΑ

Παπαδημούλης: Ολοφάνερος ο εκνευρισμός Μητσοτάκη από την ανάκαμψη της χώρας και του ΣΥΡΙΖΑ
Μέσα σε λίγες ημέρες στη ΝΔ έχουν φάει πολλές θεσμικές, πολιτικές και κοινοβουλευτικές κατραπακιές είπε ο κ.Παπαδημούλης
Την θέση ότι είναι ολοφάνερος ο εκνευρισμός του Κ. Μητσοτάκη και της ηγετικής ομάδας της ΝΔ λόγω της ανάκαμψης της χώρας και του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.
«Για αυτό και βλέπουμε δυστυχώς φαινόμενα θεσμικής και πολιτικής εξαχρείωσης, όπως η προσπάθεια να στοχοποιηθούν και να δολοφονηθούν ως χαρακτήρες πολιτικοί και πρόσωπα.
Οι έξι βουλευτές με τις επιστολές τους επαναβεβαίωσαν ουσιαστικά αυτό που είχαν κάνει με την ψήφο τους πριν από λίγες εβδομάδες.
Αυτοί οι έξι μαζί με τους 145 του ΣΥΡΙΖΑ ήταν οι 151 που είπαν «ναι» στην ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Δεν μου αρέσει καθόλου να χρησιμοποιούνται δυο μέτρα και σταθμά, δηλαδή, όταν βγαίνουν αυτοί οι έξι, ελευθέρα τη βουλήσει, και λένε αυτό που λένε είναι, κατά τον Μητσοτάκη και τους ομοίους του, ανωμαλία, αποστασία, απαράδεκτο, ενώ όταν έχουμε τη Μάρκου, τον Φωτήλα, να πάνε στη ΝΔ, τον Κατσαντώνη, τον Ιλχάν, τον Μπαργιώτα και Καρρά στο ΚΙΝΑΛ, τότε είναι απλώς ...Τετάρτη» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος συνέχισε τις αναφορές του για τους 6 βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση.
«Οι έξι με τις επιστολές τους έχουν δώσει μια ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και αν θέλουν την αλλάζουν και δεύτερον οι επιστολές τους - για όποιον τις διαβάζει προσεκτικά και δεν έχει απλώς λύσσα αντιτσιπρική και αντισυριζική - δεν τους εμποδίζουν σε μια συγκεκριμένη ονομαστική ψηφοφορία αν θέλουν να ψηφίσουν διαφορετικά.
Αυτό είναι δικαίωμα του όποιου βουλευτή, ακόμη και ενός βουλευτή που ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ουσία είναι ότι μέσα σε λίγες μέρες στη ΝΔ έχουν φάει πολλές θεσμικές και πολιτικές κοινοβουλευτικές κατραπακιές: Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα, κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών με περισσότερους βουλευτές, "ναι" στον προϋπολογισμό πριν από λίγες εβδομάδες κι από βουλευτές που δεν το περίμεναν, αποφυγή της μείωσης των συντάξεων, μεγάλη αύξηση στον κατώτατο μισθό, διεθνή συγχαρητήρια στον Τσίπρα για την πολύπλευρη εξωτερική πολιτική που ακολουθεί και σημάδια ότι η οικονομία ανακάμπτει, σταθεροποιείται, με τον Μητσοτάκη να ζητάει εκλογές τρεις φορές την ημέρα επί τρία χρόνια και πλέον» υποστήριξε ο κ.Παπαδημούλης.
Κληθείς να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις που δίνουν τη νίκη και με μεγάλη διαφορά στη ΝΔ, ο κ.Παπαδημούλης είπε ότι «οι δημοσκοπήσεις έχουν πέσει επανειλημμένα έξω όλα τα προηγούμενα χρόνια».
«Χαρίζουμε τις δημοσκοπήσεις στη ΝΔ, κρατούμε τα αποτελέσματα της κάλπης» υποστήριξε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος έκανε λόγο για ραγδαία αναδιαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού, για ένα νέο ισχυρό διπολισμό ενώ χαρακτήρισε πρόβα τζενεράλε τις επικείμενες ευρωεκλογές, για το εάν, όπως είπε, «θα πάμε μπροστά ή πίσω».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης