Πολιτική

Πάγκαλος: Ο Τσίπρας θα έπρεπε να γυρίσει πίσω μετά την επικήρυξη, να τινάξει τα πάντα στον αέρα

Πάγκαλος: Ο Τσίπρας θα έπρεπε να γυρίσει πίσω μετά την επικήρυξη, να τινάξει τα πάντα στον αέρα
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία υποστήριξε ότι ο Erdogan έβαλε στον τραπέζι όλα τα ζητήματα
Ιδιαίτερα επικριτικός έναντι του Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο, Recep Tayyip Erdogan.
«Νομίζω ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έπρεπε να γυρίσει πίσω μετά την επικήρυξη» τόνισε και πρόσθεσε «να τινάξει τα πάντα στον αέρα, εφόσον ο άλλος μας περιφρονεί συνολικά ως λαό καθώς θεωρεί ότι υπάρχουν χαφιέδες και προδότες ανάμεσα στους Έλληνες».
Σημειώνεται ότι λίγο πριν ο κ. Τσίπρας πατήσει το πόδι του στην Τουρκία, η Άγκυρα αποφάσισε να επικηρύξει τους 8 στρατιωτικούς, οι οποίοι έχουν λάβει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, με 700.000 ευρώ έκαστο.
Οι Τούρκοι, πρόσθεσε, «δεν έβαλαν τα πάγια θέματα, έβαλαν τα πάντα προς τον Τσίπρα... Του έπιασαν τον κώλο οι Τούρκοι κανονικότατα και φαίνεται και στις φωτογραφίες».
Αναφορικά με το ζήτημα της Χάλκης, ο πρώην υπουργός εκτίμησε ότι δεν είναι διμερές θέμα: «Γιατί είναι Ελληνοτουρκικό θέμα η Χάλκη;
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι τούρκος πολίτης.
Δεν είναι διμερές, είναι παγκόσμιο θέμα που αφορά τις χριστιανικές εκκλησίες και την μουσουλμανική θρησκεία».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης