Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H Samsung Electronics Hellas Χορηγός του 3ου Ecali Run

tags :
H Samsung Electronics Hellas Χορηγός του 3ου Ecali Run
H Samsung Electronics Hellas Χορηγός του 3ου Ecali Run
Η Samsung Electronics Hellas βρέθηκε δίπλα στους μικρούς και μεγάλους δρομείς του 3ου Ecali Run, του μεγαλύτερου ανοικτού αθλητικού γεγονότος των βορείων προαστίων Αττικής, στηρίζοντας τον αγώνα ως Μεγάλος Χορηγός.
Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, από τις 10 το πρωί, η Samsung καλωσόρισε τους συμμετέχοντες των αγώνων ενός (1), πέντε (5), και δέκα (10) χιλιομέτρων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του ECALI CLUB. Οι επισκέπτες της εκδήλωσης αλλά και οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την τηλεόραση Samsung QLED 8K 75 ιντσών, να απολαύσουν τη νέα διάσταση στην ποιότητα εικόνας και να ταξιδέψουν νοερά, βιώνοντας κάθε λεπτομέρεια με ρεαλιστική ακρίβεια, χάρη στην εξαιρετικά υψηλή ανάλυση που της εξασφαλίζουν τα 33 εκατομμύρια pixels.
Ο Γιώργος Τσαούσης, Διευθυντής του Τμήματος Consumer Electronics της Samsung Hellas σε Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε σχετικά: «Στη Samsung ενθαρρύνουμε την αυθεντικότητα και παρακινούμε τον κάθε ένα να αφοσιώνεται στο πάθος του, να θέτει στόχους και να τους κατακτά. H Samsung διατηρεί μακρά ιστορία στην υποστήριξη ενεργειών και θεσμών που διαδίδουν το ευ αγωνίζεσθαι και συνεχίζει να καινοτομεί για να προσφέρει ευφυείς, εξατομικευμένες λύσεις που θα επιτρέψουν στους χρήστες να εστιάζουν σε ό,τι εκείνοι θεωρούν σημαντικό.»  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης