Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Ισχυρή αντίδραση για τις «ταλαιπωρημένες» τραπεζικές μετοχές με ζητούμενο τη συνέχεια

tags :
Ισχυρή αντίδραση για τις «ταλαιπωρημένες» τραπεζικές μετοχές με ζητούμενο τη συνέχεια
Η Τράπεζα Πειραιώς μόνο από την αρχή του έτους και χωρίς τη σημερινή συνεδρίαση έχει χάσει 32% και σήμερα ενισχύεται κατά 12%
Με την πιο ταλαιπωρημένη μετοχή μεταξύ των συστημικών να ηγείται της ανόδου, ήτοι τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς, όλο το ΧΑ προσπαθεί να δει υψηλότερα επίπεδα.
Αρκετές φήμες υπάρχουν στην αγορά αναφορικά με τα κεφάλαια που χρειάζεται η τράπεζα, αλλά λόγω της μεγαλύτερης υποχώρησης έναντι των άλλων, σήμερα η πορεία της ξεχωρίζει.
Βέβαια, το ζητούμενο είναι η συνέχεια και να μην αποδειχθεί η σημερινή κίνηση απλά μία ανάπαυλα των πωλητών προκειμένου να αποκτηθεί βάθος και να συνεχίσουν ξανά τις πωλήσεις από καλύτερες τιμές.
Η Τράπεζα Πειραιώς μόνο από την αρχή του έτους και χωρίς τη σημερινή συνεδρίαση έχει χάσει 32% και σήμερα ενισχύεται κατά 12%.
Η Εθνική Τράπεζα ενισχύεται άνω του 4% αλλά από την αρχή του έτους έχει χάσει 9%.
Η Alpha Bank ενισχύεται 3,5% και από την αρχή του έτους υποχωρεί 21%.
Η Eurobank έχει τη μικρότερη άνοδο και κάτω από 2% αλλά είναι η μοναδική που έχει επιδείξει καλύτερη συμπεριφορά και από την αρχή του έτους ενισχύεται 3,7% και αν κλείσει και σήμερα θετική θα συμπληρώσει έξι συνεχόμενες ανοδικές.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης