Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Διατήρηση των τάσεων συσσώρευσης με χαμηλό όγκο συναλλαγών περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Διατήρηση των τάσεων συσσώρευσης με χαμηλό όγκο συναλλαγών περιμένουν οι αναλυτές
Οι επιλεκτικές τοποθετήσεις σε μετοχές με ποιοτικά χαρακτηριστικά εκτιμάται ότι θα συνεχιστούν
Δεν αναμένεται διαφοροποίηση του σκηνικού που έχει στηθεί στο ΧΑ τους τελευταίους μήνες, με τους αναλυτές να περιμένουν στο ξεκίνημα της νέας χρηματιστηριακής εβδομάδας συνέχιση των τάσεων συσσώρευσης με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.
Τεχνικά πάντως ο σχηματισμός συσσώρευσης, εκτιμάται πως οδεύει προς λύση και μένει να φανεί αν θα υπάρξει το απαιτούμενο αγοραστικό ενδιαφέρον ώστε η λύση να φέρει ανοδική κίνηση, ή αν θα επιβεβαιωθεί ο φόβος των αναλυτών για διάσπαση με κίνηση σε χαμηλότερα επίπεδα τιμών.
Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις ποιοτικές μετοχές που ήδη έχουν δείξει ότι προσελκύουν επενδυτικό ενδιαφέρον.
 
Euroxx
Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων από το εσωτερικό περιμένουμε η αγορά να αναζητήσει κατεύθυνση στη σημερινή συνεδρίαση.
 
Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να διατηρηθεί σε θετικό έδαφος λόγω του θετικού κλίματος που επικρατεί στις διεθνείς αγορές.
 
Beta
Η εγχώρια αγορά θα συνεχίσει να κινείται γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με χαμηλούς όγκους συναλλαγών και επιλεκτικές τοποθετήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης