Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Παιχνίδι για δύο

tags :
Παιχνίδι για δύο
Το επόμενο διάστημα αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον καθώς πολλά έχουμε να δούμε ενώ ο χρόνος θα προχωράει και η πόλωση θα εντείνεται.
Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για τις εκλογές του Μαΐου που δεν αποκλείεται να είναι και τριπλές. Γι’ αυτό και τα… μεγάλα κόμματα, μετά και την Συμφωνία των Πρεσπών, δείχνουν να… τεντώνουν το σκοινί και να προσπαθούν να ανασυνταχθούν το καθένα με τον τρόπο του.
Το κυβερνών κόμμα θέλοντας να μετρήσει τις δυνάμεις του ανά τη χώρα, και δη στο βορρά, αποπειράται τις πρώτες περιοδείες υψηλόβαθμων στελεχών αλλά και υπουργών σε πόλεις της βορείου Ελλάδας.
Κυρίαρχος στόχος τους να λειάνουν τις μέχρι σήμερα αντιδράσεις για τη Συμφωνία και να προσπαθήσουν μέσα από τη συζήτηση να ενημερώσουν τους κατοίκους αυτών των περιοχών για το περιεχόμενό της.
Έτσι εικάζουν ότι θα αμβλυνθούν οι κοινωνικές αντιδράσεις, θα βελτιωθούν τα δημοσκοπικά ευρήματα – όσο και αν δεν ενδιαφέρουν κάποιους, και δε θα προπηλακίζονται οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ.
Από την άλλη, η αξιωματική αντιπολίτευση, που θεωρεί ότι βρίσκεται σε ευνοϊκότερη θέση, καθώς οι δημοσκοπήσεις της δίνουν ένα μεγάλο προβάδισμα, το οποίο ενίοτε μεταφράζεται σε αυτοδυναμία, βλέπει ήδη τον εαυτό της ως κυρίαρχο.
Ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση του κεντρικού οργανωτικού της σχήματος αλλά και τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων που θα κατέβουν στις εθνικές εκλογές του 2019.
Όλα δείχνουν πως ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία έχουν «σηκώσει τα μανίκια» και επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου ο οποίος δείχνει να αφορά δύο κόμματα, και όχι τα υπόλοιπα που σήμερα βρίσκονται στη Βουλή ή ενδεχομένως και άλλα τα οποία θα ήθελαν να διεκδικήσουν μία θέση εντός κοινοβουλίου.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον καθώς πολλά έχουμε να δούμε ενώ ο χρόνος θα προχωράει και η πόλωση θα εντείνεται.
Πάμε, λοιπόν, για ένα παιχνίδι για δύο, τύπου μπραντεφέρ… Και όποιος αντέξει!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης