Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες με μπλόκα στις εθνικές - Ζητούν συνάντηση με την κυβέρνηση

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες με μπλόκα στις εθνικές - Ζητούν συνάντηση με την κυβέρνηση
Αποφασίσαμε να ζητήσουμε συνάντηση με την κυβέρνηση όπου θα θέσουμε το πλαίσιο αιτημάτων μας περιμένοντας συγκεκριμένες απαντήσεις
Έτοιμοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και να ενισχύσουν τα μπλόκα στις εθνικές οδούς είναι οι αγρότες μετά την ολοκλήρωση της πανελλαδικής σύσκεψης που πραγματοποίησαν σήμερα (3/2) στη Νίκαια της Λάρισας.
Παράλληλα ζητούν συνάντηση με την κυβέρνηση ώστε να συζητηθούν τα προβλήματα του κλάδους του ενώ θα προσφύγουν και στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για το ζήτημα του βάμβακος.
Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού Λάρισας - μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων Ρίζος Μαρούδας σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι αγρότες θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις με ενίσχυση των μπλόκων και αποκλεισμών των εθνικών οδών.
«Αποφασίσαμε να ζητήσουμε συνάντηση με την κυβέρνηση όπου θα θέσουμε το πλαίσιο αιτημάτων μας περιμένοντας συγκεκριμένες απαντήσεις. Ταυτόχρονα με την ενίσχυση των μπλόκων θα πρέπει να υπάρχει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων γιατί για εμάς είναι ζήτημα επιβίωσης», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης