Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Διαγωνισμος Καινοτομίας & Τεχνολογίας / Business Seeds διάκριση για Nous4Health

tags :
Διαγωνισμος Καινοτομίας & Τεχνολογίας / Business Seeds διάκριση για Nous4Health
Διαγωνισμος Καινοτομίας & Τεχνολογίας / Business Seeds διάκριση για Nous4Health
Μία ακόμα διάκριση και τις καλύτερες κριτικές  απέσπασε το παιχνίδι σοβαρού σκοπού Dragamis δημιουργία της Nous4Health στον 9ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας στο πλαίσιο του προγράμματος Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας που έγινε σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.
H Nous4Health ήταν μία από τις ομάδες που επέλεξε η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού για να της δοθούν δωρεάν υπηρεσίες Amazon, επικοινωνίας και εισαγωγή στην θερμοκοιτίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ACEin.
Οι κριτικές που απέσπασε η Nous4Health, κατά την παρουσίαση του παιχνιδιού, ήταν πολύ ενθαρρυντικές.
Η κριτική επιτροπή επιβράβευσε τόσο την πρωτότυπη ιδέα του παιχνιδιού, όσο και τον σκοπό του, που δεν είναι άλλος από την εκπαίδευση παιδιών που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1.    
Το Dragamis είναι ένα ηλεκτρονικό διαδραστικό παιχνίδι με πρωτότυπο σενάριο που βοηθάει τα παιδιά να διαχειρίζονται την ασθένειά τους.
H Νous4Ηealth (www.nous4health.com) είναι μια start up που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας. Αποτελείται από τέσσερις διπλωματούχους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Υπολογιστών, ερευνητές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.): Δρ. Κωνσταντία Ζαρκογιάννη, Κώστας Μήτσης, Μαρία Αθανασίου, Δρ. Κωνσταντίνα Νικήτα.
Σκοπός του προγράμματος Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας στο οποίο διακρίθηκε η Nous4Health ήταν να δώσει τη γνώση, τα απαραίτητα εργαλεία και την καθοδήγηση που απαιτούνται για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού σας σχεδίου μέσα από:
• Mentoring από στελέχη επιτυχημένων startups
• Εξιδεικευμένα workshop σε νομικά θέματα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα και την κατοχύρωση ιδέας, καθώς και σε θέματα ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και σε θέματα business analytics.
Την εκδήλωση υποστήριξαν  με την παρουσία τους στελέχη της Saint Startup, της εταιρείας Census, της δικηγορικής εταιρίας Λαμπαδάριος και συνεργάτες και της Endeavor Greece. Θα παραστούν εκπρόσωποι funds και συνεργαζόμενων φορέων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης