Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Συνέργεια Μελών ΕΛΛΑ - ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Κοινή προμήθεια του ηλεκτρικού τους ρεύματος από την Elpedison

tags :
Συνέργεια Μελών  ΕΛΛΑ - ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Κοινή προμήθεια του ηλεκτρικού τους ρεύματος από την Elpedison
Συνέργεια Μελών  ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: κοινή προμήθεια του ηλεκτρικού τους ρεύματος από την Elpedison
Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, επικοινώνησε με τους σημαντικότερους παραγωγούς και παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, επιλέγοντας τελικά τον όμιλο ELPEDISON ως τον κοινό προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας για τα Μέλη της. Στα πλαίσια αυτής της νέας συνεργασίας υπογράφηκε μια 12μηνη σύμβαση μεταξύ της ELPEDISON και της  Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
O κ. Άγις Πιστιόλας, πρόεδρος της Πρωτοβουλίας, επεσήμανε τη σπουδαιότητα τέτοιων Συνεργειών, που αποσκοπούν στο κοινό όφελος των Μελών της, που διατηρούν το τρίπτυχο Παραγωγή-Βάση και Ιδιοκτησία στην Ελλάδα.
Με αυτή τη συμφωνία, εξασφαλίζοντας μια ενιαία και σταθερή τιμή για όλο το χρόνο για τις εταιρείες που είχαν ενταχθεί στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ μέχρι τις 31/10/2018, θωρακίζεται η κοινότητα από το ασταθές περιβάλλον και την ανοδική τάση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ παράλληλα καταδεικνύει τη μεγάλη δυναμική των Συνεργειών μεταξύ των Μελών, που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια.
Η ELPEDISON, εκτός από το επιχειρησιακό τιμολόγιο για την κατανάλωση των Μελών της Πρωτοβουλίας, προχώρησε σε ειδική, ιδιαίτερα ανταγωνιστική προσφορά για  οικιακό τιμολόγιο, για τους 5.000 εργαζομένους των Μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, αφού αρχή της Πρωτοβουλίας  είναι η επιδίωξη κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας των ανθρώπων της και κυρίως η ποιότητα ζωής τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης