Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Media Markt παρουσιάζει μοναδικές λύσεις και υπηρεσίες για τις επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας στη HORECA 2019

tags :
Η Media Markt παρουσιάζει μοναδικές λύσεις και υπηρεσίες για τις επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας στη HORECA 2019
To περίπτερο της Media Markt θα βρίσκεται στο Hall 2, θέση C20
Από τις 08 μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου, η εξειδικευμένη ομάδα της Media Markt θα υποδεχθεί σε ένα ειδικά διαμορφωμένο και υπερσύγχρονο περίπτερο 75τ.μ., όλους τους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και της φιλοξενίας στα πλαίσια της HORECA 2019.
To περίπτερο της Media Markt θα βρίσκεται στο Hall 2, θέση C20.
Η ομάδα B2B της Media Markt θα βρίσκεται στη μεγαλύτερη ετήσια έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό ξενοδοχειακών και μονάδων μαζικής εστίασης, HORECA, προκειμένου να παρουσιάσει τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει στους επαγγελματίες του χώρου, ενημερώνοντας τους ταυτόχρονα για τα προνόμια που μόνο η Media Markt προσφέρει.
Πάνω από 70 υπηρεσίες βρίσκονται στη διάθεση των ενδιαφερόμενων, όπως οι υπηρεσίες After Sales service για την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών, η δυνατότητα απόσυρσης και ανακύκλωσης των παλιών συσκευών και η παροχή ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού σύμβουλου για την επιχείρησή σας.
Οι επισκέπτες στο περίπτερο θα ευνοηθούν από την ευρεία εμπειρία της Media Markt στο χώρο της τεχνολογίας και των ηλεκτρικών συσκευών και θα μπορούν να διαλέξουν τα συστήματα και τις συσκευές της προτίμησης τους ανάμεσα στα περισσότερα από 10.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.
Όλα τα προϊόντα βρίσκονται στη διάθεση όλων, σε μεγάλες ποσότητες ανάλογα με τις ανάγκες τους, με τις παραγγελίες να ολοκληρώνονται μέσω τηλεφωνικού κέντρου ή online 24/7 με παράδοση σε όλη την Ελλάδα.
Με ευελιξία στον τρόπο πληρωμής, οι αγορές σας καλύπτονται από εγγύηση επιστροφής διάρκειας 14 ημερών αλλά και με επιλογή επέκτασης της εγγύησης.
Όλες τις πληροφορίες για το πώς η Media Markt μπορεί να γίνει ο ιδανικός συνεργάτης σας που θα είναι δίπλα σας ακόμη και μετά το πέρας των αγορών σας θα τις βρείτε στο περίπτερο της στη HORECA.
Σας περιμένουμε!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης