Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Απεβίωσε ο Κ. Κουβελιώτης, βετεράνος συντονιστής της Interamerican

tags :
Απεβίωσε ο Κ. Κουβελιώτης, βετεράνος συντονιστής της Interamerican
Υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση την εταιρία από την «πρώτη γραμμή» των πωλήσεων αδιάλειπτα επί 48 χρόνια και το 2016 τιμήθηκε με το Βραβείο Αριστείας «Αλέξανδρος Ταμπουράς»
Ανακοίνωση εκ μέρους της Διοίκησης της Interamerican:
«Με βαθιά λύπη πληροφορούμε την ασφαλιστική κοινότητα για την απώλεια του Κώστα Κουβελιώτη, που υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση την εταιρία από την "πρώτη γραμμή" των πωλήσεων αδιάλειπτα επί 48 χρόνια - από την ίδρυσή της το 1969 έως το 2017. Ο εκλιπών έφυγε από τη ζωή από παθολογικά αίτια κατά σύμπτωση τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, ημέρα της 50ής επετείου του ονόματος Interamerican, με το οποίο ταυτίστηκε όσο λίγοι κατά την εξαιρετική σταδιοδρομία του.
Γεννημένος στη Μεσσηνία το 1946, ήταν μεταξύ εκείνων των ασφαλιστών που ακολούθησαν τον Δ. Κοντομηνά από την ALICO στην Interamerican, στελεχώνοντας την πρώτη ομάδα πωλήσεων από το ξεκίνημα της εταιρίας. Ευτύχησε να ζήσει την αναγνώριση της προσφοράς του στην Interamerican με την ολοκλήρωση του επαγγελματικού βίου του, απολαμβάνοντας το 2016 την κορυφαία τιμή εκ μέρους της εταιρίας, το Βραβείο Αριστείας «Αλέξανδρος Ταμπουράς».
H Διοίκηση της Interamerican και η γενική διεύθυνση Πωλήσεων & Marketing εκφράζoυν τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του, συμμετέχοντας στο πένθος της και ειδικότερα στην κόρη του Γαρυφαλιά, που συνεχίζει το ασφαλιστικό έργο του στην εταιρία. Στη μνήμη του, θα κατατεθεί συμβολική συνδρομή υπέρ κοινωνικής οργάνωσης».

Φωτογραφία:
Ο εκλιπών κατά την επίδοση του βραβείου «Αλέξανδρος Ταμπουράς» στον ίδιο από τους Γ. Κώτσαλο και Γ. Καντώρο, το 2016.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης