Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών: Φροντιστηριακό πρόγραμμα για τα επενδυτικά προϊόντα

tags :
Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών: Φροντιστηριακό πρόγραμμα για τα επενδυτικά προϊόντα
Οι εξετάσεις πιστοποίησης Επαγγελματικών Γνώσεων Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση, σύμφωνα με την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής 153/2/8.1.2019,θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στην Αθήνα
Εν όψει των εξετάσεων πιστοποίησης Επαγγελματικών Γνώσεων Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση της Τράπεζας της Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθούν στις 24 Φεβρουαρίου, το ΕΙΑΣ οργανώνει φροντιστηριακό πρόγραμμα για την προετοιμασία των υποψήφιων.
Οι εξετάσεις πιστοποίησης Επαγγελματικών Γνώσεων Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση, σύμφωνα με την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής 153/2/8.1.2019,θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στην Αθήνα.
Το ΕΙΑΣ, για την ολοκληρωμένη και σωστή προετοιμασία των υποψήφιων, οργανώνει φροντιστηριακό πρόγραμμα για τις εξετάσεις του Πιστοποιητικού Επαγγελματικών Γνώσεων Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση, διάρκειας 18 εκπαιδευτικών ωρών, στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού του κέντρου (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος), στις παρακάτω ημερομηνίες:
• Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019: 13:00 – 18:00
• Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019: 13:00 – 18:00
• Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου2019: 13:00 – 17:00 (επανάληψη & test προσομοίωσης)
Τα θέματα διδασκαλίας για το Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση θα καλύψει ο κ. Κώστας Παπαϊωάννου, σύμβουλος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων, με υψηλή εξειδίκευση στους τομείς Χρηματοοικονομικών Προϊόντων, Υπηρεσιών και Financial Planning.
Ο κ. Παπαϊωάννου έχει πραγματοποιήσει σπουδές Οικονομικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης, ενώ διαθέτει πολυετή και πολυσχιδή εργασιακή εμπειρία, ως διευθυντικό στέλεχος ασφαλιστικών επιχειρήσεων και τραπεζών της ελληνικής αγοράς, με εξειδίκευση στην εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού.
Είναι τακτικός Εισηγητής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών και άλλων εκπαιδευτικών φορέων, ενώ άρθρα του φιλοξενούνται σε κλαδικά περιοδικά και ιστοτόπους ασφαλιστικού ενδιαφέροντος.
Το φροντιστηριακό πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδόσεις της ύλης στην οποία θα εξεταστούν οι υποψήφιοι (οι συμμετέχοντες στο Φροντιστηριακό Πρόγραμμα θα λάβουν πλήρες σετ ηλεκτρονικών σημειώσεων καθώς και την εξεταστέα ύλη που δημοσίευσε η ΤτΕ, στο προσωπικό ή εργασιακό τους e-mail).
Ενημερωτικά σημειώνουμε ότι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν επί 60 ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής, προερχόμενων από τη συνολική βάση ερωτήσεων της Τράπεζας της Ελλάδος (626 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής) και, προκειμένου να επιτύχουν, χρειάζεται να απαντήσουν σωστά τουλάχιστον σε 54 από αυτές (ελάχιστο ποσοστό σωστών απαντήσεων 90%).
Εξαιρετικά διευκολυντική προϋπόθεση αποδοτικής παρακολούθησης του φροντιστηριακού προγράμματος είναι οι υποψήφιοι να έχουν προηγουμένως διατρέξει και μελετήσει τη βάση των ερωτήσεων της τράπεζας, ώστε να έχουν καταγράψει πιθανές απορίες τους.

Κόστος Συμμετοχής
• εξατομικευμένες συμμετοχές: €150
• πολλαπλές συμμετοχές (άνω των δύο): €130
• μέλη ΕΙΑΣ ALUMNI SOCIETY: €75
Εάν προεγγραφείτε έως τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019, θα έχετε έκπτωση 30% επί των αναγραφόμενων διδάκτρων, πλην αυτών της ALUMNI SOCIETY, που αυτοχρηματοδοτούν τα δίδακτρά τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο και σε περιβάλλον webinar. Η διαδικτυακή παρακολούθηση του σεμιναρίου προϋποθέτει: γραμμή ADSL με ταχύτητα ανώτερη των 2 Mbps, μέσω Η/Υ ή άλλης φορητής συσκευής. Σύγχρονο Η/Υ με μοντέρνο Internet browser (τελευταίες εκδόσεις Mozilla, Chrome, Edge, Safari) με εγκατεστημένο τον Flash Player. Προτείνεται να συνδεθείτε από δίκτυο που δεν έχει περιορισμούς στην πρόσβαση ιστοσελίδων όπως συνήθως γίνεται σε εταιρικά περιβάλλοντα.
Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019.
Για συμπληρωματικές πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΕΙΑΣ (T: 210 9219660 & 210 9219684, Ε-mail: eiasinfo@eias.gr).

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης