Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου λέει το τελευταίο "αντίο" στο Θέμο Αναστασιάδη

tags :
Πλήθος κόσμου λέει το τελευταίο
Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχύσουν όσοι επιθυμούν το έργο του πνευματικού κέντρου στον ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα Λακωνίας
Το τελευταίο «αντίο» στο Θέμο Αναστασιάδη λένε αυτή την ώρα στην Παναγία Ελευθερώτρια της Κηφισιάς η σύζυγος του Βασιλική, τα παιδιά τους Αλίκη, Βύρωνας και Φιλιώ, η αδελφή του Νταϊάνα, συγγενείς φίλοι, συνεργάτες, πολιτικοί, καλλιτέχνες και πλήθος κόσμου.
Παρόντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου ψάλετε η εξόδιος ακολουθία.
themos_ekklisia_ierwnimos

Ανάμεσα σε όσους έφτασαν στο Ναό για να αποχαιρετίσουν το φίλο και συνάδελφο είναι η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο επίτροπος στην Κομισιόν Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο δημοσιογράφος και πρώην υπουργός Θεόδωρος Κασσίμης, ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, ο Λάκης Λαζόπουλος κ πολλοί άλλοι.
themos_ekklisia_marianna_vardinogianni

themos_ekklisia_samaras

themos_ekklisia_avramopoulos

themos_ekklisia_lazopoulos

Αν και παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχύσουν όσοι επιθυμούν το έργο του πνευματικού κέντρου στον ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα Λακωνίας η εκκλησία κατακλήστικε από στεφάνια.
themos_stefania_in3

themos_stefania_in
Οι συνάδελφοι και φίλοι στο Πρώτο Θέμα τον αποχαιρετούν λέγοντας:
«Οι αποχαιρετισμοί δεν ταιριάζουν στους πολεμιστές, ούτε τα “καλό παράδεισο” και “καλό ταξίδι” που ο Θέμος θα τα έσβηνε με τη μια ως αδιανόητα κλισέ. Προφανώς γιατί ήξερε ότι οι μεγάλες μάχες ή οι μεγάλοι έρωτες, όπως αυτός που μας έδεσε και μας δένει μαζί του και με την εφημερίδα εδώ και 14 χρόνια, δεν τελειώνουν επειδή η άδικη μοίρα και αρρώστια το αποφάσισαν».

themos_stefani_proto_thema

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης