Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Αναμένεται συσσώρευση λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων – Τάση από τις αγορές του εξωτερικού

tags :
ΧΑ: Αναμένεται συσσώρευση λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων – Τάση από τις αγορές του εξωτερικού
Η απουσία σημαντικών επιχειρηματικών ειδήσεων και το προεκλογικό κλίμα οδηγεί τους επενδυτές σε στάση αναμονής
Σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα βρίσκεται η εγχώρια ειδησεογραφία με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν καταλύτες που μπορούσαν να διαφοροποιήσουν συγκεκριμένες μετοχές ή ακόμα και συνολικά την αγορά.
Δεν απουσιάζουν πλέον μόνο να αποτελέσματα των ενδιάμεσων οικονομικών καταστάσεων των εταιρειών, αλλά απουσιάζουν πλήρως και οι επιχειρηματικές κινήσεις, δείγμα της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η οικονομία.
Αυτό που δείχνει η απουσία ειδήσεων είναι ότι οι επιχειρηματίες τηρούν στάση αναμονής καθώς η πολιτική αντιπαράθεση και το προεκλογικό κλίμα στέκονται τροχοπέδη στην προώθηση επενδύσεων, σε εξαγορές, συγχωνεύσεις κ.α.
Για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές περιμένουν διατήρηση της μεταβλητότητας με χαμηλό τζίρο και το βλέμμα στραμμένο στις αγορές του εξωτερικού, οι οποίες παραμένουν νευρικές.
 
Euroxx
Περιμένουμε συνέχιση της μεταβλητότητας και στη σημερινή συνεδρίαση καθώς οι διεθνείς αγορές παραμένουν νευρικές.

Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να κινηθεί γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών δοκιμάζοντας ίσως υψηλότερα επίπεδα καθώς η ψυχολογία στο εξωτερικό είναι λιγότερο επιφυλακτική σε σύγκριση με μερικές συνεδριάσεις πριν
 
Beta
Η συσσώρευση με περιορισμένο εύρος διακύμανσης είναι το πιθανότερα σενέριο για σήμερα λόγω και της φτωχής ειδησεογραφίας.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης