Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Λίγο μετά το κλείσιμο του ΧΑ – Χαμηλό το ενδιαφέρον των επενδυτών, ελάχιστοι πρωταγωνιστές

tags :
Λίγο μετά το κλείσιμο του ΧΑ – Χαμηλό το ενδιαφέρον των επενδυτών, ελάχιστοι πρωταγωνιστές
ΑΓΟΡΑ: Υποτονικό το κλίμα με τον τζίρο να κινείται σε χαμηλά επίπεδα και τη συνεδρίαση να επηρεάζεται από τις απώλειες σε Alpha Bank και Πειραιώς.

Στο κλείσιμο κατάφερε με λίγα χρήματα να γυρίσει η αγορά και να κλείσει με οριακή άνοδο, λόγω Jumbo, Coca Cola, Eurobank και ΔΕΗ.

Έλειψε το ενδιαφέρον για πολλούς τίτλους και ξεχώρισαν κάποια μικρά χαρτιά και κάποια λόγω των πωλητών που υπάρχουν.

ΔΕΗ: Αν και παίρνει νέα παράταση ο διαγωνισμός για τις μονάδες και υπάρχουν πληροφορίες για απουσία επενδυτών που θα ήθελαν να τις αγοράσουν, η μετοχή έκλεισε με άνοδο.

Χαμηλός ο όγκος και μάλλον στάση αναμονής από τους επενδυτές. Εδώ θα μπορούσε η επιχείρηση να εξελιχθεί σε turnaround story με λίγες κινήσεις. Πρέπει να γίνουν για να μην έρθουν χειρότερα.

FOURLIS: Με μικρή άνοδο και όγκο 316 χιλ. τεμάχια έκλεισε η μετοχή. Έβγαιναν πολλά χαρτιά στα 4,17 ευρώ αλλά τελικά έκλεισε με αγοραστές ο τίτλος.

Μανία και αυτή να την χτυπάνε ανελέητα. Εκτός και αν ξέρουν κάτι που η υπόλοιπη αγορά αγνοεί.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στα 1,30 ευρώ απορροφήθηκαν πολλά χαρτιά. Ο όγκος ξεπέρασε τις 500 χιλ. τεμάχια και η μετοχή έκλεισε με οριακή άνοδο.

ΕΛΠΕ: «Κολώνα» η μετοχή. Στα 7,78 ευρώ με άνοδο 0,91% και χαμηλό όγκο 28 χιλ. τεμάχια. Αποτίμηση 2,37 δισ. ευρώ.

ΛΑΝΑΚΑΜ: Έκανε όγκο 11 χιλ. τεμάχια. Βγήκε πωλητής με 10 χιλ. τεμάχια και έγιναν ανάρπαστα. Ζητούσαν και μερικά ακόμα στο limit up.

Στα 0,42 ευρώ με άνοδο 9,37% και αποτίμηση 2,5 εκατ. ευρώ. Έχουμε παρουσιάσει την εταιρεία όταν ήταν στα 0,32 ευρώ και δεν άνοιγε. Μόνο η ακίνητη περιουσία αξίζει πολλαπλάσια.

ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ: Δεν έχει πτοηθεί η αγορά από την ανακοίνωση και μάλλον προεξοφλεί καλύτερα νέα. Έκανε όγκο 18 χιλ. τεμάχια και έκλεισε με άνοδο 7,5%.

AS COMPANY: Έκανε πακέτο 104 χιλ. τεμάχια στα 2,90 ευρώ και η μετοχή έκλεισε με άνοδο 2,96% και στα 2,78 ευρώ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ: Έχει τρεις συνεδριάσεις με μεγάλη άνοδο και στην τέταρτη ισορρόπησε κλείνοντας με νέα άνοδο 1,36% και χαμηλότερο όγκο έναντι των προηγούμενων ημερών.

ΙΑΣΩ: Στα 1,37 ευρώ πλέον η μετοχή με άνοδο 1,11% και όγκο 82 χιλ. τεμάχια. Η αποτίμηση στα 167 εκατ. ευρώ.

ΙΚΤΙΝΟΣ: Υποχώρησε με όγκο 11 χιλ. τεμάχια και έκλεισε στα 4,71 ευρώ με απώλειες 3,48% και αποτίμηση 134 εκατ. ευρώ.

ΕΛΤΟΝ: Στο εννεάμηνο που θα βρείτε στο site της εταιρείας και όχι στο site του ΧΑ ο τζίρος είναι αυξημένος και τα κέρδη μειωμένα, αλλά αν στο τέταρτο τρίμηνο έχει μία μικρή κερδοφορία το p/e θα είναι 12 ή και μικρότερο.

ΚΡΕΤΑ: Υποχώρησε σήμερα 6,75% και έκανε όγκο 58 χιλ. τεμάχια. Ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης ανακοίνωσε και άλλες αγορές μετοχών. Τέλος και το δικαίωμα, μένει να δούμε τα αποτελέσματα της αύξησης.

Τώρα όσοι έχουν μετοχές καλό θα είναι να ασκήσουν το δικαίωμα να πουλήσουν μέρος των μετοχών που έχουν. Έτσι θα μπορούσαν να κρατήσουν τον ίδιο αριθμό μετοχών με ένα μικρό κέρδος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης