Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επιτροπή για τη Συμφωνία των Πρεσπών: Θα μετέχουν Δανέλλης και Μαυρωτάς - Διεξήχθη κλήρωση

Επιτροπή για τη Συμφωνία των Πρεσπών: Θα μετέχουν Δανέλλης και Μαυρωτάς - Διεξήχθη κλήρωση
«Ουδείς θέλει οποιονδήποτε περιορισμό στη διαδικασία κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών και συζήτησής της» δήλωσε ο Νίκος Βούτσης
Σε... οπισθοχώρηση όσον αφορά τα μέλη της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας αναγκάστηκε τελικά ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφασή του να ορίσει μέλος τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή και υποστηρικτή της Συμφωνίας των Πρεσπών, Σπύρο Δανέλλη.
Τελικά, στην επιτροπή θα συμμετέχουν οι κκ. Σπύρος Δανέλλης και Γιώργος Μαυρωτάς, θετικά διακείμενοι στη Συμφωνία των Πρεσπών.
Οι κ.κ. Σπ. Δανέλλης και Γ. Μαυρωτάς μαζί με τον Δ. Καμμένο (σ.σ. ήταν ήδη μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας), ανεβάζουν στους τρεις τον αριθμό των ανεξάρτητων βουλευτών. Ενδιαφέρον για συμμετοχή στην Επιτροπή είχε εκδηλώσει και ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός αλλά δεν κληρώθηκε.
Από την πλευρά του ο κ. Βούτσης δήλωσε, μετά το πέρας της Διάσκεψης των Προέδρων, «ουδείς θέλει οποιονδήποτε περιορισμό στη διαδικασία κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών και συζήτησής της».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης