Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Με την άρνηση του για debate ο Μητσοτάκης κρύβει την υποκρισία του για τη Συμφωνία των Πρεσπών

tags :
Παππάς: Με την άρνηση του για debate ο Μητσοτάκης κρύβει την υποκρισία του για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Αμήχανη παρακολουθεί η αντιπολίτευση να την προσπερνούν ένα ένα τα ορόσημα που έθετε για την κατάρρευση της κυβέρνησης είπε ο κ.Παππάς
Την θέση ότι με την άρνηση του να ανταποκριθεί στην «πρόσκληση» του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για ένα τηλεοπτικό debate για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ.Μητσοτάκης κρύβει την υποκρισία του για το εν λόγω θέμα διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς.
«Ο κ. Μητσοτάκης υποτιμά τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού αρνούμενος να κάτσει στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσει με τον πρωθυπουργό για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Μόνο έτσι θα κρύψει την τεράστια υποκρισία με την οποία διαχειρίζεται το θέμα» είπε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Παππάς, ο οποίος υποστήριξε ότι «η αντιπολίτευση παρακολουθεί αμήχανη να την προσπερνούν ένα ένα τα ορόσημα που έθετε για την κατάρρευση της κυβέρνησης».
«Όχι μόνο θα υπάρξει πλειοψηφία για τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά θα διευρύνουμε και την πλειοψηφία μας με τα θετικά μέτρα που συνεχώς παίρνουμε» είπε ο κ.Παππάς, ο οποίος επεφύλασσε μια προειδοποίηση μάλλον προς το Κίνημα Αλλαγής και τη Φώφη Γεννηματά.
«Να είναι έτοιμες οι ηγεσίες που αρνούνται τη συγκρότηση προοδευτικού μετώπου να πληρώσουν και τον λογαριασμό των επιλογών τους» υποστήριξε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης