Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Τι καταγγελίες περιέχει το υπόμνημα Ρουμελιώτη κατά Πανταλάκη στην Attica Bank;

tags :
Τι καταγγελίες περιέχει το υπόμνημα Ρουμελιώτη κατά Πανταλάκη στην Attica Bank;
Η κυβέρνηση στηρίζει Ρουμελιώτη στην Attica Bank και ο Στουρνάρας τον Πανταλάκη
Παρά τις διαρροές ότι θα αντικατασταθεί ο πρόεδρος της Attica Bank, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, φαίνεται ότι αυτό αποτελεί προσπάθεια του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, σε αντίθεση με την κυβέρνηση που δεν θέλει αλλαγές σε αυτή τη φάση.
Ο Θεόδωρος Πανταλάκης έχει πέντε δικαστικές υποθέσεις που εκκρεμούν εις βάρος του και 50 δικογραφίες για διάφορες υποθέσεις και ορισμένοι θέτουν το εξής ερώτημα εάν ο Ρουμελιώτης αντικατασταθεί στα πλαίσια της εταιρικής διακυβέρνησης θα πρέπει να παραμείνει ο Πανταλάκης;
Το περιβάλλον Στουρνάρα διαρρέει περί αλλαγών στη διοίκηση της Attica Bank και ειδικά του Ρουμελιώτη αφενός γιατί είναι αρνητικά διακείμενος στον νυν πρόεδρο της τράπεζας και αφετέρου γιατί Ρουμελιώτης και Πανταλάκης έχουν χείριστες σχέσεις.
Υπάρχουν κάποιες διαρροές, πάλι από το περιβάλλον Στουρνάρα, ότι ο Ρουμελιώτης θα αντικατασταθεί από γυναίκα πρόεδρο, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα εξελιχθούν έτσι τα πράγματα.
Ο Ρουμελιώτης έχει στείλει ένα υπόμνημα στην κυβέρνηση, αλλά και στην Τράπεζα της Ελλάδος, με το οποίο προβαίνει σε πολύ σοβαρές καταγγελίες κατά του διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας, Θ. Πανταλάκη.
Το υπόμνημα αυτό θα πρέπει να έρθει στο φως της δημοσιότητας ώστε να διαπιστωθεί τι καταγγέλλει ο πρόεδρος για τον διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας και αν αυτά που καταγγέλλει είναι βάσιμα και τεκμηριωμένα.
Ταυτόχρονα ο Στουρνάρας αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι εμπλέκεται παράνομα στα εσωτερικά της Attica bank, το έχει πράξει υπόγεια και σε άλλες τράπεζες και συνεχίζει το προκλητικό έργο του ώστε να τοποθετηθεί φιλικά προσκείμενους σε αυτόν.
Ο Στουρνάρας διαρρέει δεξιά και αριστερά ότι ο Πανταλάκης - που ο ίδιος έχει διορίσει - είναι καλός τραπεζίτης και ο κακός Ρουμελιώτης πρέπει να αντικατασταθεί.
Η κόντρα Προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου έχει κάνει κακό στην Attica bank αυτό είναι αλήθεια, όπως αλήθεια είναι ότι ο Πανταλάκης προσπαθεί να βελτιώσει τα οικονομικά της Attica bank όπως και ο Ρουμελιώτης το ίδιο πράττει από την θέση του προέδρου.
Το bankingnews έχει πολλές φορές αναλύσει γιατί απλά δεν έχει μέλλον η Attica bank.

Υποσημείωση

Το υπόμνημα Ρουμελιώτη πρέπει να έρθει στο φως ώστε να διαπιστωθεί τι καταγγέλλει κατά του Θ. Πανταλάκη.
Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι περιέχει "απίστευτες καταγγελλίες" αλλά πρέπειν να διαπιστωθεί εάν αυτά που αναφέρονται είναι τεκμηριωμένα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης