Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ευρωκλινική Παίδων: Συνεργασία με την παιδίατρο Χ. Χατζηγιώργη

tags :
Ευρωκλινική Παίδων: Συνεργασία με την παιδίατρο Χ. Χατζηγιώργη
Ευρωκλινική Παίδων: Συνεργασία με την παιδίατρο Χ. Χατζηγιώργη
Η Ευρωκλινική Παίδων, έχοντας συμπληρώσει ήδη 16 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην παιδιατρική φροντίδα, συνεχίζει να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρει στους μικρούς ασθενείς, εντάσσοντας αυτή τη φορά στο παιδιατρικό δυναμικό της τη διακεκριμένη Παιδίατρο - Ακτινολόγο κυρία Χριστιάνα Χατζηγιώργη.
Η κα Χατζηγιώργη, πρώην Διευθύντρια στο Τμήμα Ακτινοδιαγνωστικών Απεικονίσεων και Αξονικής – Μαγνητικής Τομογραφίας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», διαθέτει ειδίκευση στην Ακτινοδιαγνωστική, ενώ έχει μετεκπαιδευτεί σε τομείς όπως: η παιδιατρική ακτινολογία, η παιδιατρική νευροακτινολογία, η παιδιατρική μαγνητική τομογραφία, η παιδιατρική ογκολογία κ.α τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό στο Great Ormond Street Hospital for Children του Λονδίνου και στο Georgetown University Hospital της Ουάσιγκτον.
Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν 35 έτη κλινικής εμπειρίας, έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμα ελληνικά και διεθνή συνέδρια, διαθέτοντας παράλληλα πλούσιο επιστημονικό και συγγραφικό έργο.
Είναι κάτοχος διδακτορικής διατριβής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ αποτελεί επίσης ενεργό μέλος της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας και του European Society of Pediatric Radiology.
Οπως αναφέρει η εταιρία, η ένταξη της κας Χατζηγιώργη στο ιατρικό δυναμικό της Ευρωκλινικής Παίδων ενισχύει το ήδη πολύ υψηλό επίπεδο του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος, το οποίο στελεχώνεται από ιατρούς – ακτινολόγους και τεχνολόγους με πολυετή εμπειρία στην Παιδοακτινολογία, οι οποίοι διακρίνονται τόσο για την υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση, όσο και για την ευαισθησία με την οποία περιβάλλουν όλους τους μικρούς ασθενείς.
To Aκτινολογικό τμήμα της Ευρωκλινικής Παίδων λειτουργεί καθημερινά όλο το 24ωρο, ενώ παράλληλα διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές.
Ο κος Πέτρος Λούκας, Διοικητικός Διευθυντής του Ομίλου Ευρωκλινικής τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε την κα Χατζηγιώργη στο ιατρικό δυναμικό της Ευρωκλινικής Παίδων.
Είναι μία άρτια και ολοκληρωμένη επιστήμονας, με αξιοθαύμαστο ακαδημαϊκό, επιστημονικό και συγγραφικό έργο που έρχεται να συμβάλλει στον στόχο της Ευρωκλινικής Παίδων για παροχή υψηλού επιπέδου παιδιατρικών υπηρεσιών υγείας στο κέντρο της Αθήνας»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης