Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Συνεργασία με ΗΡ ανακοίνωσε η Intersys

tags :
Συνεργασία με ΗΡ ανακοίνωσε η Intersys
Συνεργασία με ΗΡ ανακοίνωσε η Intersys
Την έναρξη της συνεργασίας με την HP, για την υλοποίηση έργων DaaS, ανακοίνωσε η Intersys.
Το DaaS (Device as a Service) είναι μία καινοτόμος λύση, η οποία αλλάζει άρδην τον τρόπο που οι επιχειρήσεις επιλέγουν, σχεδιάζουν, εφοδιάζονται, διαχειρίζονται, προστατεύουν και συντηρούν τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό. Προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής του ιδανικού συνδυασμού hardware και software εξοπλισμού για κάθε λειτουργικό σύστημα (Windows, Mac, Android) και κάθε συσκευή (PC, mobile, tablet).
Οι επιχειρήσεις απαλλάσσονται από το κόστος επένδυσης για αγορά και ανανέωση εξοπλισμού, μετατρέποντάς το σε ελεγχόμενο λειτουργικό κόστος, με αποτέλεσμα την αποδέσμευση πόρων του τμήματος IT.
Ταυτόχρονα, αποκτούν εύκολη πρόσβαση σε τεχνολογίες αιχμής και προγράμματα που παρέχουν μέγιστη ασφάλεια και μηδενικό downtime.
Η ανάπτυξη του HP DaaS έρχεται σε μια στιγμή που τα τμήματα IT αναζητούν νέους τρόπους για να διαχειρίζονται τις συσκευές κάθε κατασκευαστή, με μέγιστη αποτελεσματικότητα. Η HP αποδεικνύει την έμφαση που δίνει στην ανάπτυξη των υπηρεσιών της για τις επιχειρήσεις, διαθέτοντας το HP DaaS σε περισσότερους από 100 στρατηγικούς συνεργάτες ανά τον κόσμο.
“Η Intersys, πιστή στο όραμά της να παρέχει απλή, λειτουργική και επωφελή τεχνολογία ως ένας ολοκληρωμένος Managed Services Provider (MSP), συμπληρώνει έναν ήδη εντυπωσιακό κατάλογο λύσεων με την προσθήκη του HP DaaS”, δηλώνει η Δ/σα Σύμβουλος της Intersys, κα Ελένη Παπανδρέου.
Ο Δ/νων Σύμβουλος της HP Hellas, κος Νίκος Χρηστάκης, σχολιάζει: “Είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι που η Intersys προστίθεται στους Gold Partners της HP. Χάρη στην πολλαπλά βραβευμένη 15μελή της ομάδα συμβουλευτικής πώλησης B2B, στην ενεργή πελατειακή βάση των 2.500+ εταιρειών και τη μακρά εμπειρία της στο MPS, αποτελεί τον ιδανικό για την HP συνεργάτη στην προώθηση της έννοιας “Device as-a-Service” και στους υπολογιστές.”

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης