Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποστολάκης: Εξαιρετική τιμή η πρόταση του πρωθυπουργού – Συνάντηση με Τσίπρα στο Μαξίμου

Αποστολάκης: Εξαιρετική τιμή η πρόταση του πρωθυπουργού – Συνάντηση με Τσίπρα στο Μαξίμου
Έχουν αρχίσει οι διαδικασίες με τα Προεδρικά Διατάγματα και με το ΚΥΣΕΑ για να ολοκληρωθεί η θητεία μου ως ΑΓΕΕΘΑ είπε ο κ.Αποστολάκης
Εξαιρετική τιμή χαρακτήρισε την πρόταση του πρωθυπουργού να αναλάβει την θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας ο ΑΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος αυτήν την ώρα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Δέχτηκα να αναλάβω την θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας γιατί έχω μάθει να υπηρετώ το καθήκον, είμαι στρατιώτης και άνθρωπος της ευθύνης.
Έχω συνηθίσει να αναλαμβάνω την ευθύνη όσο βαριά και να είναι.
Εξάλλου η κατάσταση είναι αρκετά περίεργη η οποία απαιτεί συναίνεση, ενότητα και συνεργασία και θεωρώ εξαιρετική τιμή την πρόταση που μου έκανε ο πρωθυπουργός και τον ευχαριστώ γι' αυτό.
Θα συνεχίσω να υπηρετώ το καθήκον που αναλαμβάνω όπως έκανα μέχρι σήμερα μακριά από πολιτική και κόμματα και προσβλέπω στη συνεργασία όλων των πολιτικών κομμάτων για το καλό της πατρίδας» ανέφερε σε δηλώσεις του λίγο πριν τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ.Αποστολάκης.
Όπως είπε, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες με τα προεδρικά διατάγματα και με το ΚΥΣΕΑ για να ολοκληρωθεί η θητεία του ως ΑΓΕΕΘΑ και να αναλάβει τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης