Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση με συνέχιση των κινήσεων κατοχύρωσης κερδών περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση με συνέχιση των κινήσεων κατοχύρωσης κερδών περιμένουν οι αναλυτές
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν οι μετοχές των τραπεζών ενώ δεν αποκλείεται να συνεχιστεί το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον για συγκεκριμένες μετοχές
Οι κινήσεις κατοχύρωσης κερδών που εκδηλώθηκαν στη χθεσινή (10/1) συνεδρίαση του ΧΑ μετά από ένα σερί 5 ανοδικών συνεδριάσεων εκτιμάται από τους αναλυτές ότι θα συνεχιστούν και στη σημερινή συνεδρίαση.
Ωστόσο, δεν αναμένεται σημαντική απόκλιση από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν οι μετοχές των τραπεζών ενώ δεν αποκλείεται να συνεχιστεί το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον για συγκεκριμένες μετοχές όπως Ελλάκτωρ, Άνεμος, Ιντρακόμ Κατασκευές λόγω του πακέτου μετοχών που πούλησε ο κ.Κούτρας στην Ελλάκτωρ και ανοίγει ο δρόμος για αγορά πακέτου μετοχών στην Ιντρακόμ Κατασκευές.
 
Euroxx
Περιμένουμε οι κινήσεις κατοχύρωσης κερδών να συνεχιστούν.
 
IBG
Οι πολιτικές εξελίξεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ψήφο εμπιστοσύνης για ττην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα είναι στο επίκεντρο της επόμενης περιόδου.
 
Beta
Τάσεις συσσώρευσης και στάση αναμονής σε περιορισμένο εύρος διακύμανσης αναμένονται για τη σημερινή συνεδρίαση ενόψει της κρίσιμης συνάντησης το απόγευμα μεταξύ των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης