Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Επιχειρηματική αποστολή στο CERN με τη συμμετοχή του ΣΒΒΕ και 20 επιχειρήσεων

tags :
Επιχειρηματική αποστολή στο CERN με τη συμμετοχή του ΣΒΒΕ και 20 επιχειρήσεων
Στην επιχειρηματική αποστολή συμμετέχουν περίπου 20 επιχειρήσεις, στην πλειοψηφία τους μεταποιητικές, που έχουν έδρα την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Με στόχο την αύξηση της συμμετοχής, κυρίως των μεταποιητικών, επιχειρήσεων στις προμήθειες που πραγματοποιεί ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών (CERN) πραγματοποιείται σήμερα και αύριο επιχειρηματική αποστολή στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού στη Γενεύη της Ελβετίας.
Στην επιχειρηματική αποστολή συμμετέχουν περίπου 20 επιχειρήσεις, στην πλειοψηφία τους μεταποιητικές, που έχουν έδρα την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Επικεφαλής της επιχειρηματικής αποστολής είναι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απ. Τζιτζικώστας, και συμμετέχουν ο Προέδρος του ΣΒΒΕ κ. Αθ. Σαββάκης, επικεφαλής των εταιρειών μελών του ΣΒΒΕ που συμμετέχουν στην αποστολή, και ο κ. Αν. Τζήκας Πρόεδρος της ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο της αποστολής θα γίνει η παρουσίαση των επιχειρήσεων, η καθοδήγησή τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Οργανισμού και τις προδιαγραφές υπηρεσιών και αγαθών που θέτει ούτως ώστε επιχειρήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να εγγραφούν στον κατάλογο των πιστοποιημένων προμηθευτών του Οργανισμού.
Η επιχειρηματική αποστολή διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Enterprise Europe Network (EEN) του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης