Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Ποια σχολεία θα παραμείνουν και αύριο (10/1) κλειστά στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας

Ποια σχολεία θα παραμείνουν και αύριο (10/1) κλειστά στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας
Και αύριο, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά ορισμένα σχολεία της Αττικής, λόγω της κακοκαιρίας
Και αύριο, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά ορισμένα σχολεία της Αττικής, λόγω της κακοκαιρίας, όπως ενημερώνει από την ιστοσελίδα της στο facebook η Περιφέρεια Αττικής (https://www.facebook.com/PerifereiaAttikis).
Τα προβλήματα, κυρίως λόγω παγετού από τη χιονόπτωση, εντοπίζονται σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας της Ανατολικής Αττικής, όπου:
- Στον δήμο Μαραθώνα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς
- Στον δήμο Ωρωπού και ειδικότερα στον Αυλώνα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά, στις 9.00 π.μ.
Στις Αφίδνες όλα τα σχολεία, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά.
Θα λειτουργήσουν κανονικά τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Αντωνόπουλου- Εκπαιδευτική Αναγέννηση».
Στον Κάλαμο, τους Αγ. Αποστόλους και σε Καπανδρίτι- Πολυδένδρι όλα τα σχολεία αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά.
Όπως και στη Μαλακάσα όπου ο παιδικός σταθμός στο Μήλεσι, θα λειτουργήσει κανονικά, στις 9.00 π.μ.
Στο Μαρκόπουλο τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά ενώ το ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου θα λειτουργήσει κανονικά.
Στα Νέα Παλάτια και τη Σκάλα Ορωπού κλειστό θα μείνει 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας Ωρωπού & Νέων Παλατίων λόγω κτιριακού τεχνικού προβλήματος.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών, και συγκεκριμένα στον δήμο Κηφισιάς, η έναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των παιδικών σταθμών είναι στις 10.00 π.μ
Σημειώνεται ότι η πληροφόρηση που παρέχει η Περιφέρεια Αττικής από την ιστοσελίδα της επικαιροποιείται ανάλογα με τη νεότερη ενημέρωση που έχει από τους δήμους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης