Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Watt + Volt ψάχνει νέους συνεργάτες για franchise

tags :
Η Watt + Volt ψάχνει νέους συνεργάτες για franchise
Η Watt + Volt ψάχνει νέους συνεργάτες για franchise
Η WATT+VOLT, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.
Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής της ανάπτυξης και την ενίσχυση της φυσικής της παρουσίας σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία αναζητά νέους συνεργάτες οι οποίοι διαθέτουν ιδιόκτητο κατάστημα, γνώσεις λιανικής επιχείρησης, υπηρεσιών, καθώς και διαχείρισης ανθρώπων, ώστε να ενταχθούν στο δίκτυο franchise καταστημάτων.
Οπως αναφέρει η εταιρία, σε σχετική ανακοίινωση ήδη διαθέτει 25 σημεία εξυπηρέτησης Πανελλαδικά, που απαρτίζονται από καταστήματα (ιδιόκτητα και franchise), αλλά και καταστήματα επίσημων συνεργατών, προσφέροντας ρεύμα, φυσικό αέριο και πρωτοποριακές λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας. Η εταιρεία μέσα από τη διαρκή εξέλιξη, με σκοπό να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα ενέργειας, καλύπτει τις ανάγκες περισσότερων από 80.000 πελατών της σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο.
Το δίκτυο franchise καταστημάτων παίζει στρατηγικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση της αλυσίδας καταστημάτων της WATT+VOLT, καθώς οι άνθρωποί της αποτελούν την κινητήρια δύναμή της. Οι υποψήφιοι συνεργάτες χρειάζεται να διαθέτουν ένα χαμηλό αρχικό κεφάλαιο κίνησης, διάθεση αυτό-απασχόλησης και επικοινωνιακές ικανότητες.
Με εφόδια το ισχυρό όνομα, την υψηλή τεχνογνωσία και την άρτια οργάνωση, η WATT+VOLT προσφέρει στους επιχειρηματίες τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και να επιτύχουν τους στόχους τους με μία συνεχή παροχή υποστήριξης, η οποία ξεκινά από τα πρώτα στάδια δημιουργίας ή μετασχηματισμού του καταστήματος και εξελίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του.

Πιο αναλυτικά το πακέτο franchise περιλαμβάνει:

• Ισχυρό Brand Name
• Εξελιγμένη Τεχνογνωσία – Know-how
• Ενιαία εταιρική εικόνα καταστήματος
• Ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση προσωπικού
• Πρόσβαση σε E-learning Platform
• Συνεχή υποστήριξη από την ομάδα Πωλήσεων και Marketing
• Χρηστικά εγχειρίδια λειτουργίας
• Ενεργό πελατολόγιο

Τα οφέλη που προκύπτουν από τη συνεργασία είναι πολυάριθμα:

• Χαμηλό κόστος συνεργασίας
• Μηδενική συμμετοχή στο εταιρικό διαφημιστικό κόστος
• Μηδενικό Entry Fee
• Μηδενικά Royalty Fees

Τα καταστήματα της WATT+VOLT βρίσκονται κοντά στους ρυθμούς της εποχής, τον τόπο, τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες των πελατών της.
Φέρουν το χαρακτηριστικό και αναγνωρίσιμο σήμα WATT+VOLT και οι καταναλωτές αντιλαμβάνονται άμεσα τη σχέση, αλλά και τις αξίες του ονόματος.
Βάζουν στο επίκεντρο τον καταναλωτή προσφέροντας μια νέα, μοναδική εμπειρία ενέργειας, με καινοτόμες υπηρεσίες παρακολούθησης και διαχείρισης ενέργειας.
Στα καταστήματα WATT+VOLT, που ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο design τους, οι ειδικοί σύμβουλοι ενημερώνουν τους καταναλωτές για τις ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις που προσφέρει η εταιρεία και προτείνουν τρόπους για την επίτευξη μιας πιο αποδοτικής, άνετης και ασφαλούς καθημερινότητας.
Η WATT+VOLT, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ευελιξία, επενδύει στις δεξιότητες του προσωπικού της προσφέροντάς τους συνεχή εκπαίδευση.

Μάθε περισσότερα στο: www.watt-volt.gr/customers-support/stores
Συμπλήρωση φόρμας ενδιαφέροντος: https://www.watt-volt.gr/customers-support/stores/become-our-partner/partners-form/
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παροχές του μοντέλου franchise μπορείτε να επισκεφθείτε το: https://www.watt-volt.gr/customers-support/stores/become-our-partner/
Στο ακόλουθο link μπορείτε να βρείτε τη λίστα με όλα τα σημεία εξυπηρέτησης ανά την Ελλάδα: https://www.watt-volt.gr/customers-support/stores/map/

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης