Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Τάση από τις αγορές του εξωτερικού – Στο επίκεντρο θα παραμείνουν οι μετοχές των τραπεζών

tags :
ΧΑ: Τάση από τις αγορές του εξωτερικού – Στο επίκεντρο θα παραμείνουν οι μετοχές των τραπεζών
Μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης θα γίνει η ενημέρωση των αναλυτών από τη διοίκηση της Ελλάκτωρ αναφορικά με την πρόταση συγχώνευσης της ΕΛΤΕΧ Άνεμος
 
Τέσσερις ανοδικές συνεδριάσεις συμπλήρωσε η αγορά ή στις τελευταίες εφτά έχει μόλις μία πτωτική αυτή της πρώτης συνεδρίασης του έτους.
Στις τελευταίες 7 συνεδριάσεις η αγορά καταγράφει άνοδο 4,73%.
Αναλυτές αποδίδουν την κίνηση της αγοράς στην τάση που επικράτησε στις αγορές του εξωτερικού, αφού από το εσωτερικό απουσιάζουν οι σημαντικές ειδήσεις.
Έτσι και για σήμερα περιμένουν πως η αγορά θα έχει στραμμένο το βλέμμα της στις αγορές του εξωτερικού με τις τραπεζικές μετοχές να παραμένουν στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος.
Μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης θα γίνει η ενημέρωση των αναλυτών από τη διοίκηση της Ελλάκτωρ αναφορικά με την πρόταση συγχώνευσης της ΕΛΤΕΧ Άνεμος, τη σχέση ανταλλαγής και τη διαγραφή της τελευταίας από το ΧΑ.
 
Eurobank
Η ψυχολογία στις διεθνείς αγορές παραμένει υποστηρικτική και περιμένουμε πως και η εγχώρια αγορά θα διατηρήσει την ανοδική της τάση επίσης.
 
IBG
Περιμένουμε η καλή διάθεση να συνεχιστεί και σήμερα, χωρίς ωστόσο να αποκλείουμε κινήσεις κατοχύρωσης κερδών στις τράπεζες
 
Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να διατηρήσει το ανοδικό της τέμπο με τις τράπεζες να παραμένουν στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος.
 
Beta
Η αγορά έχει διάθεση σταθεροποίησης μετά από 4 συνεδριάσεις ανόδου που οφείλονται κυρίως στην τάση των αγορών του εξωτερικού αφού από το εσωτερικό απουσιάζουν οι σημαντικές ειδήσεις.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης