Τελευταία Νέα
Διεθνή

DJ: Περιόρισαν τις διαφορές τους για το εμπόριο οι διαπραγματευτές των ΗΠΑ και της Κίνας

DJ: Περιόρισαν τις διαφορές τους για το εμπόριο οι διαπραγματευτές των ΗΠΑ και της Κίνας
Σύμφωνα με το «Dow Jones Newswires», οι διαπραγματευτές των ΗΠΑ και της Κίνας έχουν σημειώσει πρόοδο σε θέματα όπως η αγορά αμερικανικών αγαθών και υπηρεσιών
Οι διαπραγματευτές για το εμπόριο από την Κίνα και τις ΗΠΑ έχουν επιλύσει ορισμένες από τις διαφορές τους, όπως μεταδίδει σήμερα (8/1/2019) το «Dow Jones Newswires», επικαλούμενο πηγές.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι διαπραγματευτές έχουν σημειώσει πρόοδο σε θέματα όπως η αγορά αμερικανικών αγαθών και υπηρεσιών.
Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμη ότι μια συμπληρωματική συνομιλία μεταξύ αξιωματούχων σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου αναμένεται αργότερα αυτόν τον μήνα.
Ωστόσο, το «DJ» τονίζει ότι οι δύο πλευρές δεν είναι ακόμα έτοιμες να φτάσουν σε συμφωνία.
Το «Reuters» μετέδιδε νωρίτερα πως η δεύτερη ημέρα των εμπορικών διαπραγματεύσεων που διεξάγονται στο Πεκίνο θα συνεχιστούν και το απόγευμα.
Σύμφωνα με πηγή του πρακτορείου, οι συζητήσεις συνεχίζονται, ωστόσο άλλες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές.
Την ίδια ώρα, ο αρχισυντάκτης της κινεζικής αγγλόφωνης «Global Times» ανέφερε με ανάρτησή του στο «Twitter» ότι οι συζητήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί και ότι θα συνεχιστούν για τρίτη ημέρα.
Εξάλλου, με ανάρτησή του στο «Twitter», ο Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, ανέφερε ότι «οι συζητήσεις με την Κίνα προχωρούν πολύ καλά!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης