Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέο κατάστημα «It’s All Grεεk» στο Village Park του Ρέντη

tags :
Νέο κατάστημα «It’s All Grεεk» στο Village Park του Ρέντη
Νέο κατάστημα «It’s All Grεεk» στο Village Park του Ρέντη
Λίγες ημέρες πριν την εκπνοή του 2018, άνοιξε τις πόρτες του το πέμπτο κατά σειρά κατάστημα της μοντέρνας rotisserie «It’s All Grεεk» στο εμπορικό κέντρο Village Park στο Ρέντη.
Το «It’s All Grεεk» αποτελεί μια νέα πρόταση του Κλάδου Εστίασης του Ομίλου Vivartia στο ελληνικό φαγητό, μια σύγχρονη εκδοχή του παραδοσιακού ψητοπωλείου, με πρωταγωνιστή το κοντοσούβλι.
Το αγαπημένο έδεσμα της ελληνικής γευστικής παράδοσης προετοιμάζεται σε 3 συνταγές, χοιρινό, κοτόπουλο και μοσχαράκι γάλακτος και σερβίρεται ψιλοκομμένο μέσα σε τυλιχτά αλλά και σε χορταστικές μερίδες.
Το κάθε κρέας μαρινάρεται σε ένα ειδικό μίγμα αρωματικών μπαχαρικών, που έχει σχεδιαστεί ώστε να αναδεικνύει τη γεύση του.
Το μενού του «It’s All Grεεk» συμπληρώνεται από σαλάτες και λαχταριστά ορεκτικά, όπως οι τηγανητές πατάτες με φέτα και αυγά, καθώς και από μια επιλογή ιδιαίτερων σπιτικών sauces που συμπληρώνουν ένα τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.
Το νέο concept έχει ήδη τύχει ενθουσιώδους υποδοχής από το καταναλωτικό κοινό λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές.
Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Νοέμβριο και πριν ακόμα κλείσει 6 μήνες από την πρώτη του εμφάνιση στην ελληνική αγορά, απέσπασε 2 σημαντικές διακρίσεις στα Estia Awards: το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Food & Drink Concepts, ως το πιο δυναμικό νεοεισερχόμενο concept στο χώρο της εστίασης, ενώ βραβεύτηκε και στην κατηγορία Grill/Best new taste ειδικά για το μενού του.
Το «It’s All Grεεk» παρουσιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι στα αεροδρόμια του Ηρακλείου και της Κω.
Το νέο κατάστημα στο Village Park Ρέντη αποτελεί το δεύτερο εντός Αττικής, μετά το κατάστημα στο εμπορικό κέντρο McArthurGlen, ενώ το concept αναμένεται σύντομα να ταξιδέψει και στο εξωτερικό.
Ο Κλάδος Εστίασης του Ομίλου Vivartia, είναι ο μεγαλύτερος όμιλος εστίασης στην Ελλάδα και από τους μεγαλύτερους στη Νοτιανατολική Ευρώπη, λειτουργώντας και αναπτύσσοντας τα πλέον δυναμικά σήματα στον κλάδο της εστίασης και της ψυχαγωγίας. Ανάμεσα στα brands που διαθέτει συγκαταλέγονται μερικά από τα πιο πετυχημένα στο χώρο της Εστίασης.
Ο Κλάδος Εστίασης του Ομίλου Vivartia λειτουργεί 3 σύγχρονες μονάδες παραγωγής, ενώ εξυπηρετεί καθημερινά περισσότερους από 300.000 πελάτες σε περισσότερα από 560 σημεία πώλησης, προσφέροντας ξεχωριστά προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του καταναλωτή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης