Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η φαρμακευτική εταιρεία Γερολυμάτος International διακρίθηκε στα φετινά Greek Exports Awards 2018

tags :
Η φαρμακευτική εταιρεία Γερολυμάτος International διακρίθηκε στα φετινά Greek Exports Awards 2018
Η φαρμακευτική εταιρεία Γερολυμάτος International διακρίθηκε στα φετινά Greek Exports Awards 2018
Απέσπασε χρυσό βραβείο για το φυσικό ρινικό αποσυμφορητικό, Sinomarin®
Χρυσό βραβείο απέσπασε η Εταιρεία Γερολυμάτος International Α.Ε.Β.Ε. στα φετινά Greek Exports Awards στην κατηγορία “Top Branded Export Product” για το Sinomarin®.
Το Sinomarin® αποτελεί μία σειρά ρινικών προϊόντων θαλασσινού νερού, 100% φυσικά, πλούσια σε αλάτι και σε όλα τα ευεργετικά συστατικά της θάλασσας, ιδανικά για την αποσυμφόρηση και την υγεία της μύτης.
Με διεθνή παρουσία σε 40 χώρες, το Sinomarin® κατέχει σημαντική θέση στην αγορά φυσικών προϊόντων ρινικής φροντίδας, έχοντας βοηθήσει μέχρι σήμερα εκατομμύρια ανθρώπους να έχουν καλύτερη αναπνοή και ποιότητα ζωής.
Η 20ετή επιτυχία του Sinomarin® βασίζεται στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων, καθώς και στην αξιοπιστία της Εταιρείας.
Η μακροχρόνια πορεία του οφείλεται στην εμπιστοσύνη που δείχνουν οι επαγγελματίες υγείας και στις ποιοτικές συνεργασίες της Εταιρείας με προμηθευτές και πελάτες.
Ο Πρόεδρος της Εταιρείας Γερολυμάτος, κ. Νικόλας Π. Γερολυμάτος, δήλωσε: «Η διάκριση αυτή τιμά την Εταιρεία, καθώς αναγνωρίζεται η προσπάθειά της τα τελευταία 20 χρόνια στη δημιουργία ενός «ελληνικού–διεθνούς» προϊόντος, που μπορεί να ανταγωνίζεται επάξια διεθνή brands πολυεθνικών εταιριών».
Η Εταιρεία Γερολυμάτος είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που πλησιάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της και την παρουσία της στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς. Το 2009 «πέρασε στα χέρια» της 3ης γενιάς της οικογένειας, τον Νικόλα Π. Γερολυμάτο, ο οποίος έθεσε ως προτεραιότητα την εξαγωγική δραστηριότητα της Εταιρείας.
Τα Greek Exports Awards αποτελούν μία σημαντική διοργάνωση που επιβραβεύει την επιχειρηματική αριστεία στον τομέα των εξαγωγών του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου.
Ο θεσμός των βραβείων διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Awards, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης