Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Νέο εταιρικό site από την Ατλαντική Ένωση

tags :
Νέο εταιρικό site από την Ατλαντική Ένωση
Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την εταιρία, τα ασφαλιστικά προγράμματά της, καθώς και για επίκαιρα θέματα κοινωνικού και οικονομικού περιεχομένου.
Η Ατλαντική Ένωση στην πολυετή παρουσία της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά χαρακτηρίζεται επί 50 χρόνια από τρεις αξίες: τη Φερεγγυότητα, την Αξιοπιστία και την Συνέπεια.
Με αυτή τη φιλοσοφία σχεδίασε και ενεργοποίησε το νέο και σύγχρονο τεχνολογικά site της, με μοναδικές πληροφορίες στη διεύθυνση www.atlantiki.gr.
Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας, μέσα από ένα σύγχρονο και ελκυστικό περιβάλλον, έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την εταιρία, τα ασφαλιστικά προγράμματά της, επίκαιρα θέματα κοινωνικού και οικονομικού περιεχομένου, ενώ παράλληλα έχει στη διάθεσή του αρκετές χρηστικές πληροφορίες και δυνατότητες, όπως αναζήτηση όρων συμβολαίων, ενημέρωση για τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής ασφαλίστρων με απευθείας δυνατότητα πληρωμής με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (μέχρι και σε 12 άτοκες δόσεις), τρόπου λειτουργίας του μοναδικού τηλεφωνικού αριθμού έκτακτης ανάγκης 10234 (24ωρη χρήση - 365 ημέρες), εκτύπωσης χρήσιμων εγγράφων και πολλών ακόμα διευκολύνσεων, που κάνουν πιο απλή τη σχέση της εταιρίας με πελάτες και συνεργάτες.
Το νέο site είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να διαθέτει πρόσβαση από όλες τις συσκευές, όπως desktop, laptop, mobile (android & ios), tablet κ.ά., ενώ παράλληλα λειτουργεί σε όλες τις μηχανές αναζήτησης (chrome, firefox κ.ά.).
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του διευθύντος συμβούλου κ. Ι. Λαπατά, “Η Ατλαντική Ένωση, με το νέο της site, προχωρά ένα βήμα ακόμα μπροστά στη νέα ψηφιακή εποχή.
Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα υλοποιηθεί και μια νέα σειρά ηλεκτρονικών υπηρεσιών, οι οποίες θα συμβάλλουν ακόμα περισσότερο στη διαρκή βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και των συνεργατών της”.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης