Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Ανεπιθύμητη στην Ελλάδα η Merkel που έρχεται να πιέσει για να περάσει η εθνικά ασύμφορη Συμφωνία των Πρεσπών

Λαφαζάνης: Ανεπιθύμητη στην Ελλάδα η Merkel που έρχεται να πιέσει για να περάσει η εθνικά ασύμφορη Συμφωνία των Πρεσπών
Στο Λιμανάκι του Κερατσινίου στον Πειραιά βρέθηκε ο Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε, Π. Λαφαζάνης
Στον Αγιασμό των Υδάτων στο Λιμανάκι του Κερατσινίου στον Πειραιά βρέθηκε ο Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε, Π. Λαφαζάνης.
Σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε πως «η λύση με τον καινούργιο χρόνο για να αλλάξουμε το πολιτικό τοπίο και να επιτύχουμε νίκες είναι όλοι και όλες να φορέσουμε τα δικά μας ελληνικά κίτρινα ή οποιουδήποτε χρώματος γιλέκα και να βγούμε στους δρόμους.
Να στείλουμε ένα βροντερό ενωτικό μήνυμα ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο την φτωχοποίηση, την εξαθλίωση, τις φοροεπιδρομές, την ανεργία, τον ξενιτεμό των νέων, την υπερχρέωση, την τραπεζική ληστεία, τους πλειστηριασμούς, την διαφθορά, τα σκάνδαλα, την κοροϊδία, την πολιτική εξαχρείωση και την καταπάτηση κάθε ίχνους δημοκρατίας και εθνικής κυριαρχίας».
 «Ιδιαίτερα μπροστά στον ερχομό της Merkel στην Αθήνα», όπως ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης «καλούμαστε όλοι/-ες με συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις να απαιτήσουμε να φέρει πίσω τα κλεμμένα του γερμανικού κατοχικού δανείου και να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της για τις γερμανικές κατοχικές καταστροφές στην πατρίδα μας και για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας».
 «Η Merkel των μνημονίων, της γερμανικής κηδεμονίας και της λιτότητας, η Merkel που επιμένει να γυρίζει την πλάτη στην καταβολή των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων και η Merkel που έρχεται να πιέσει για να περάσει η Νατοϊκή-Ευρωενωσιακή και εθνικά ασύμφορη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι ανεπιθύμητη στη χώρα μας», κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης