Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Μηχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): 2019 - Πάνω απ’ όλα η πίστη στην Ιδέα!

Μηχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): 2019 - Πάνω απ’ όλα η πίστη στην Ιδέα!
'Ηταν η 15η Iανουαρίου του 2018 όταν μέσα στο κοινοβούλιο πήρα τον λόγο και αποκάλυψα ποιοι είναι οι προδότες αυτού του τόπου
"Εάν μη έλπηται ανέλπιστον,ουκ εξευρήσει…Χρόνος παίς εστί παίζων πεττεύων. Παιδός η βασιλεία.”
 ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
“Στην άμμο τα έργα στήνονται μεγάλα των ανθρώπων, και σαν παιδάκι τα γκρεμίζει ο Χρόνος με το πόδι.” 
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ
Ένας χρόνος έφυγε, ένας χρόνος έρχεται και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει δυνατή σε πείσμα των εχθρών της, αλλά και πολλών “φίλων” της…
Αναζητώντας την ουσία του χρόνου δεν μπορούμε παρά να βυθιστούμε στον Ναό της σοφίας των Ελλήνων και προπαντός στον “σκοτεινό” φιλόσοφο από την Έφεσο, στον οποίο όταν ο λαός του έδωσε την εξουσία απάντησε ότι μόνον εάν όλοι οι πολίτες ήταν παιδιά θα μπορούσε να κτίσει μία Πολιτεία αντάξια των ιδεών του.

Τσακίζοντας την μιζέρια του "ορθολογισμού"

Στον Ηράκλειτο που χιλιάδες χρόνια πριν τσακίζει με τον λόγο του την μιζέρια του “ορθολογισμού” και λέει ότι μόνο εάν ελπίσουμε στο ανέλπιστο θα το βρούμε.
Στον Ηράκλειο, που λέει ότι ο χρόνος τελικά είναι ένα παιδί που παίζει πεσσούς και σε αυτόν και μόνον ανήκει η βασιλεία.
Φεύγοντας από τον Ηράκλειτο, ας επιστρέψουμε στον 20ο αιώνα και στον ηρωικό πεσιμισμό του Κώστα Καρυωτάκη, που λέει ότι πύργος στην άμμο είναι τα έργα των ανθρώπων, που τα γκρεμίζει ο χρόνος σαν παιδάκι! Και σκεπτόμαστε εμείς οι Χρυσαυγίτες, οι “καταραμένοι” για τον κόσμο του “συνταγματικού τόξου” πως ο χρόνος γκρέμισε και διέψευσε τα σχέδια τα δολερά αυτών που ήθελαν την εξόντωσή μας και μας οδήγησαν με χειροπέδες στις φυλακές, στήνοντας θρίαμβο ρωμαϊκό με αψίδες απατηλές της “νίκης” τους τηλεοπτικές οθόνες και ατέλειωτα δελτία “ειδήσεων” γεμάτα ψέματα.
Και ήταν 9 Ιανουαρίου 2018 όταν μόνη και πρώτη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο εξωτερικών εντός του οποίου ξεπουλιότανε η Μακεδονία μας, στον αντιπρόεδρο των Σκοπίων, ο οποίος φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα!
Λίγες ημέρες μετά στην Βουλή ακούστηκε η φωνή της Αλήθειας.
Και ήταν η 15η Iανουαρίου του 2018 όταν μέσα στο κοινοβούλιο πήρα τον λόγο και αποκάλυψα ποιοι είναι οι προδότες αυτού του τόπου, με τα παρακάτω λόγια που ακούστηκαν για πρώτη φορά μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο μετά την περίφημη «Μεταπολίτευση»...

Η Αλήθεια για την Μακεδονία και την αριστερά για πρώτη φορά στην Βουλή μετά το 1974

“Το σημερινό νομοσχέδιο, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, έχει αντικείμενο οικονομικό. Θα ήθελα να πω, όμως, ότι για εμάς, για τη Χρυσή Αυγή δεν είναι σημαντικότερο ζήτημα η οικονομία από ένα εθνικό θέμα.
Ήταν φτωχοί και άλλοτε οι Έλληνες, πολύ φτωχότεροι από σήμερα, αλλά στα εθνικά ζητήματα ήταν ασυμβίβαστοι.
Επένοντο οι Έλληνες στις αρχές του 20ου αιώνα, όταν έφευγε ο ίδιος ο γαμπρός του Πρωθυπουργού, ο Παύλος Μελάς, για να πάει να χύσει το αίμα του για τη Μακεδονία!
Δεν υπολόγισαν ούτε την πρόσφατη χρεοκοπία, που υπήρχε τότε, ούτε τα οικονομικά ζητήματα.
Μια και μιλάμε για τη Μακεδονία, θέλω να απευθυνθώ στη Νέα Δημοκρατία, η οποία εκπροσωπεί την κεντροδεξιά και η οποία από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, είναι ηττοπαθής και ιδεολογικά και πολιτικά νικημένη από την Αριστερά, την οποία αντιμετωπίζει με δέος και λέει ότι σέβεται την ιστορία της.
Εμείς δεν την σεβόμαστε και θα αποδείξω γιατί.
Στον Μεσοπόλεμο η Διεθνής απαιτεί να ληφθεί απόφαση για ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη.
Και έχουμε μετά την παρακάτω απόφαση-μνημείο εθνικής προδοσίας του ΚΚΕ της 26ης Νοεμβρίου του 1924, η οποία έλεγε: «Ανεξαρτησία στη Μακεδονία και στη Θράκη.
Η ντόπια κεφαλαιοκρατία καταπιέζει τις εθνικές μειονότητες στη Μακεδονία και στη Θράκη».
Και έρχομαι στον περίφημο ιστορικό της Αριστεράς, Ιωάννη Κορδάτο, Γραμματέα του ΚΚΕ από το 1920 έως το 1924 και διευθυντή του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, ο οποίος διεγράφη από το ΚΚΕ για την αντίθετη θέση του προς την ανθελληνική στάση του κόμματος στο ζήτημα της Μακεδονίας και γράφει:
«Το άκρον άωτον του παραλογισμού ήταν το σύνθημα της αυτονομίας της Μακεδονίας.
Το ΚΚΕ δημιούργησε με τα ταύτα αυτό το ζήτημα.
Η πολιτική αυτή έδωσε στο Κόμμα το τελειωτικό χτύπημα, γιατί αποδοκιμάστηκε από τον λαό, γιατί ο κομμουνισμός στην Ελλάδα παρουσιάστηκε σαν σύμμαχος του βουλγάρικου σωβινισμού». Αυτά λέει ο Κορδάτος, ο δικός σας Κορδάτος, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.”

Δύο Έλληνες στρατιώτες αιχμάλωτοι των τούρκων στον Έβρο

Στις 2 Μαρτίου του χρόνου που πέρασε, περίπολος του τουρκικού στρατού συλλαμβάνει δύο Έλληνες στρατιώτες στον Έβρο.
Τρεις μόλις ημέρες μετά πρώτοι και μόνοι και πάλι οι Χρυσαυγίτες οργανώνουν στο κέντρο των Αθηνών συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς την τουρκική πρεσβεία. Χιλιάδες Εθνικιστές στους δρόμους κρατώντας Γαλανόλευκες και λάβαρα εθνικιστικά βροντοφωνάζουν ενάντια στην πολιτική του ραγιαδισμού και απαιτούν δικαιοσύνη.
Ένα ακόμη δείγμα πως τα έργα που στήθηκαν των ανθρώπων για την εξόντωσή μας αποδείχθηκαν και πάλι μία φρούδα ελπίδα, μία φενάκη, ένα μεγάλο τίποτε.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ και με αφορμή την σθεναρή εθνική στάση τόσο την δική μου, όσο και των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο πρόεδρος της Βουλής αντιδρά σφοδρά και δηλώνει ότι οι Έλληνες βουλευτές δεν είναι ανάγκη να έχουν μητέρα πατρίδα τους την Ελλάδα!
Αυτό σαν απάντηση στην ευθεία πρόκληση από το βήμα της Βουλής να δηλώσουν οι μουσουλμάνοι βουλευτές ότι δεν θεωρούν μητέρα πατρίδα τους την Τουρκία και το αποτέλεσμα είναι η Βουλή να αποφασίσει να τιμωρήσει εμένα και τους βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη και Παναγιώτη Ηλιόπουλο για την εθνική μας στάση και είναι αυτό ένα στίγμα για την Βουλή και ένας τίτλος τιμής για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Δεν φτάνει η σελίδα αυτή για να πούμε τα όσα έγιναν μέσα στο 2018 όπως στις 20 Οκτωβρίου με την συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και άλλων Ελλήνων πατριωτών στην Φλώρινα, συγκέντρωση με την οποία ακυρώθηκε μία ανθελληνική εκδήλωση. Στις 28 Οκτωβρίου ανήμερα της εθνικής εορτής, έξω από την αλβανική πρεσβεία σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την δολοφονία του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα και τον Δεκέμβρη στις πόλεις της Μακεδονίας σε έναν αγώνα σκληρό με ένα σύστημα ολόκληρο να μας πολεμά και εμείς να παραμένουμε όρθιοι γιατί για εμάς επάνω απ’ όλα και πρώτα απ’ όλα είναι η πίστη στην Ιδέα.
Γιατί μάθαμε μέσα σε καιρούς σκληρούς να πολεμάμε, χωρίς να λογαριάζουμε το μίσος των εχθρών μας, που είναι και μίσος ενάντια στο μεγάλο μας Έθνος!
Ένας χρόνος έφυγε, ένας χρόνος έρχεται και πάλι υπερήφανοι και πιστοί στην Σημαία μας εμείς οι Χρυσαυγίτες θα δηλώσουμε παρόντες στον αγώνα τον καλό για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης