Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Σύρο την Κυριακή 6/1 ο Παυλόπουλος για τον εορτασμό των Θεοφανείων

Στη Σύρο την Κυριακή 6/1 ο Παυλόπουλος για τον εορτασμό των Θεοφανείων
Στη Σύρο για τα Θεοφάνεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος
Στη Σύρο θα μεταβεί αύριο, Κυριακή 6/1,  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Αγιασμού των Υδάτων για τον εορτασμό των Θεοφανείων.
Ο κ. Παυλόπουλος θα φτάσει στις 10:30 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στη Σύρο, όπου θα τον υποδεχτούν οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών για την απόδοση τιμών, ενώ θα παρακολουθήσει την Τελετή του Μεγάλου Αγιασμού προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωροθέου Β΄.
Στις 11:00 θα ακολουθήσει Λιτανεία του Τιμίου Σταυρού προς την πλατεία Κανάρη, στο λιμάνι της Ερμούπολης και στις 11:30 θα πραγματοποιηθούν προσφωνήσεις από τον Σεβασμιωτάτο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β΄ και τον Αρχιεπισκόπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄.
Θα ακολουθήσει δήλωση του κ.Παυλόπουλου και η Τελετή Καθαγιασμού των Υδάτων στο λιμάνι της Ερμούπολης.
Στη συνέχεια, μετά την ολοκλήρωση της τελετής ο κ. Παυλόπουλος θα παραστεί σε γεύμα παρατιθέμενο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου, προς τιμήν του ίδιου και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, ενώ στις 15:00 ο κ. Παυλόπουλος θα αναχωρήσει για Αθήνα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης