Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Druckfarben: Η αιτιολογημένη γνώμη του Δ.Σ. για τη δημόσια πρόταση της Καζάρ

tags :
Druckfarben: Η αιτιολογημένη γνώμη του Δ.Σ. για τη δημόσια πρόταση της Καζάρ
Την αιτιολογημένη γνώμη του Διοικητικού της Συμβουλίου σχετικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση της Καζάρ δημοσίευσε η Druckfarben
Την αιτιολογημένη γνώμη του Διοικητικού της Συμβουλίου σχετικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση της εταιρείας «Καζάρ Επενδυτική Μονοπρόσωπη Α.Ε.» δημοσίευσε σήμερα (4/1/2019) η Druckfarben.
Όπως καταλήγει η σχετική ανακοίνωση, το Δ.Σ. διατυπώνει την άποψή του ως ακολούθως:
Α. Η επιχειρηματική στρατηγική του Προτείνοντα βασίζεται στον υφιστάμενο επιχειρηματικό σχεδιασμό της εταιρείας.
Β. Τυχόν μεταβολή στους όρους απασχόλησης ή στο συνολικό αριθμό των εργαζομένων στην εταιρεία, δεν θα συνδέεται με την απόκτηση καθ' εαυτή, των υπόλοιπων μετοχών της εταιρείας, μέσω της δημόσιας πρότασης.
Γ. Το προσφερόμενο τίμημα του 1,40 ευρώ ανά μετοχή βρίσκεται εντός των ορίων του εύρους αξιών ανά μετοχή που αναφέρεται στην έκθεση του χρηματοοικονομικού συμβούλου.
Δ. Η Δημόσια Πρόταση παρέχει στους μετόχους της εταιρείας τη δυνατότητα αποεπένδυσης με τίμημα που πληροί τις προϋποθέσεις του Νόμου.
Ε. Δεδομένου του αριθμού των μετοχών που κατέχονται ήδη από τον Προτείνοντα και τα Συντονισμένο Πρόσωπα καθώς και της εκπεφρασμένης βούλησης του Προτείνοντα και των Συντονισμένων Προσώπων για την άσκηση του Δικαιώματος Εξαγοράς, εκτιμά ότι ο Προτείνων θα αποκτήσει το σύνολο των Μετοχών της Δημόσιας Πρότασης που δεν κατέχει μέχρι σήμερα στο Προσφερόμενο Τίμημα είτε μέσω χρηματιστηριακών συναλλαγών ή μέσω της Δημόσιας Πρότασης ή μέσω του Δικαιώματος Εξαγοράς.
Κατά συνέπεια, οι κάτοχοι μετοχών της Δημόσιας Πρότασης έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον τρόπο με τον οποίο θα μεταβιβάσουν τις μετοχές τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης