Η ERGO αναδεικνύεται True Leader για 5η συνεχόμενη χρονιά

Η ERGO αναδεικνύεται True Leader για 5η συνεχόμενη χρονιά
Τα βραβεία “True Leader” απονέμονται στις Εταιρίες και στους Ομίλους που συνδυάζουν υγιή οικονομικά αποτελέσματα, επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, ηγετική θέση στον κλάδο και υψηλή πιστοληπτική ικανότητα
Τη διάκριση “True Leader” απέσπασε για 5η συνεχόμενη χρονιά η ERGO, στον αναγνωρισμένο θεσμό επιβράβευσης των υγιών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη χώρα μας “True Leader 2017”, που διοργανώνει η ICAP Group.
Τα βραβεία “True Leader”, που έχει θεσμοθετήσει η ICAP από το 2011, απονέμονται στις Εταιρίες και στους Ομίλους που συνδυάζουν τέσσερα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια: τα υγιή οικονομικά αποτελέσματα, την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, την ηγετική θέση στον κλάδο και την υψηλή πιστοληπτική ικανότητα (ICAP Credit Score).
Οι εταιρίες που πληρούν αυτά τα κριτήρια περιλαμβάνονται στην ετήσια έκδοση “Business Leaders”. Ειδικότερα και μέσα από ένα σύνολο 15.000 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν για το 2017, μόνο 61 Εταιρίες και 9 Όμιλοι πέτυχαν να διακριθούν, ανταποκρινόμενοι ταυτόχρονα σε όλα τα κριτήρια που χρησιμοποιεί η ICAP για τον θεσμό αυτόν.

Η διάκρισή της ως “True Leader” συγκαταλέγει την ERGO

• Στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της με βάση τον κύκλο εργασιών.
• Στις εταιρίες με υψηλή πιστοληπτική διαβάθμιση με βάση το δείκτη ICAP Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).
• Στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρίες για το 2017.
• Στις 500 Εταιρίες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού που κατά το 2017 αυξήθηκε σε σχέση με το 2016.

Η βράβευση της ERGO πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσημης τελετής, γιορτής του υγιούς επιχειρείν, όπου παραβρέθηκαν 300 περίπου υψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων, αλλά και των σημαντικότερων φορέων επιχειρηματικότητας της χώρας μας.
Το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO κ. Στάθης Τσαούσης, ο οποίος σε δήλωσή του υπογράμμισε ότι "η σημαντική αυτή βράβευση της ERGO για 5η συνεχόμενη χρονιά, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και ενθάρρυνση να συνεχίσουμε τη στρατηγική ανάπτυξής μας, η οποία μας έχει αποφέρει θετικά αποτελέσματα όλα αυτά τα χρόνια. Να ευχαριστήσω τους Διαμεσολαβητές Συνεργάτες μας και το Προσωπικό της εταιρίας, που συμβάλλουν στις επιτυχίες μας αυτές".

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS