Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Με την σφραγίδα ποιότητας της EUROCERT τα ελληνικά Camping

tags :
Με την σφραγίδα ποιότητας της EUROCERT τα ελληνικά Camping
Με την σφραγίδα ποιότητας της EUROCERT τα ελληνικά Camping
Εντείνονται οι ρυθμοί εργασιών της EUROCERT και οι έλεγχοι που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να πιστοποιηθεί η κατάταξη των Οργανωμένων Τουριστικών Κατασκηνώσεων (Camping) σε κατηγορίες Αστέρων.
Τους τελευταίους μήνες, κατόπιν εντατικών ελέγχων από τους επιθεωρητές της EUROCERT σε όλη την Ελλάδα, εκδόθηκαν τα πιστοποιητικά αρκετών Camping, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται σημαντικές μονάδες, όπως το Camping Island (πρώην Varkiza Beach) στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τα Camping Ερωδιός, Τσέρφος, Σέμελη στην Πελοπόννησο και το Camping Αστυπάλαια.
Επίσης σε αρκετά Camping σε Μαγνησία (Βόλο-Πήλιο), Πελοπόννησο, νησιά Κυκλάδων, Κρήτη, Χαλκιδική, ολοκληρώνεται η διαδικασία των ελέγχων και η κατάταξή τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η EUROCERT είναι ο πρώτος φορέας Πιστοποίησης που διαπιστεύθηκε για την κατάταξη των Camping σε Αστέρες, έχοντας διενεργήσει την πλειοψηφία των σχετικών ελέγχων.
Το νέο σύστημα κατάταξης τουριστικών μονάδων σε Αστέρια και Κλειδιά, αποτελεί ένα πολύ θετικό βήμα για την επιβεβαίωση και επιβράβευση της ποιότητας των τουριστικών καταλυμάτων της χώρας.
Πέραν της επιβεβαίωσης όμως λειτουργεί και ως μοχλός για περαιτέρω βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο Εθνικό μας προϊόν, τον Τουρισμό.
Τα μέχρι σήμερα στοιχεία από την αγορά αποδεικνύουν ότι η EUROCERT έχει καταστεί εγγυήτρια της ποιότητας του ελληνικού τουρισμού, καθώς την έχει εμπιστευτεί για τον έλεγχο κατάταξης, αλλά και της ποιότητας των υπηρεσιών και υποδομών, πάνω από το 30% των συνολικά ελεγχθέντων καταλυμάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης